שלום - עזרה

1haam

New member
'מגניבה' סוכר? מגניבה??!

מה פירוש? שופכת סוכר! כך צריך להיות, חהחהחה... ןאמי היתה אומרת: 'לא כל כך הצליח לי' - שעה שכולם היו גומרים מרוב עונג על הגעפילטע. גיי ווייס! ליום ששי הבא את מכינה געפילטע לכולם בפורום!
+|סוכר|

TAMNUNA1

New member
../images/Emo45.gifאחד העם ניכר שיש לך חוש../images/Emo110.gif

למוסיקה..... אתה שינית ואני כבר שרה לי בלב עוד בית לרייזלה....... נכון הבטחת לתרגם עוד שיר מיידיש לעיברית? אז אני מזמינה שיר אהבה. כמובן בלי לחץ מתי שזמנך יהיה בידיך. תודההההההההההההה. תמנונה ~

TAMNUNA1

New member
אחד העם!!!!!!!!!!!! פרט לחוש |תמנון

פרט לחוש המוסיקלי שגילית וזה עוד מימי רייזלה המתוקה שלנו אתה חושב שפולניה מבית טוב יכולה לשיר את הבית שתרגמת מבלי לסכן את מעמדה הפולני.......לא ליטאי!!!!! פולני גאה!!!!!! הא?????????? אחד העם. את באמת נחמד מאד מאד מאד. ת מ נ ו נ ה ~ ~ ~ ~ ~

1haam

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo110.gifנה

שווה היה להשקיע ביידיש, ולו רק לקבל מחמאות על רייזלה
ובאשר לסיכון המעמד, נראה שהחברים (הלא פולנים) כאן יסלחו לך אם תשלחי הקלטה שלך שרה את רייזלה בעברית עם כל הבתים. ואולי ביידיש?

1haam

New member
עיקר שכחתי

זרקי שם של שיר אהבה ביידיש, וארים את הכפפה

קערבאלע

New member
אפשר אזוי?

אַמאָל איז געוועזן אַ יאַטל דוקא א וואוילער נאש-בראַטל און גראָבלעך דערצו ווי אַ פעסל נאָר זעלטן-ווען האָט ער געגעסן איז זיין מאַמעשי, פרומע-ביילע, איינמאָל אַרויס פון די כלים -- האָט דערלאַנגט אים צום טיש אַ פּאָרציע פיש פאַרפּראָוועט מיט כריין מלא טעם, מלא חן און געזאָגט: עס די פיש די געפילטע אַניט, מיינע יאָרן -- פאַרשפּילטע! פאַרפּראָוועט מיט כריין מלא טעם, מלא חן אַ טעלער מיט פיש מיט געפילטער!

נודניצע

New member
אוי, אוי אויף צו לעקן די פינגער,

א מחיה, לאנג זאלסטו לעבן און זיין געזונט.

למעלה