שלום עזרה

מפלצות

New member
שלום עזרה

איזה נגן עדיף IRIVER IFP 700 או MPIO FG100 אם מדברים על אותו נפח איזה עדיף מבחינת כל אחד מהדברים הבאים: 1)איבזור 2)מחיר 3)איכות שמע 4)אחריות 5)ביצועים תודה רבה רבה

gt-master

New member
איריבר כמובן

איבזור? : מגיע עם תיק ואזניות מעולות ואפילו בטריה.מוציאים מהקופסא מדליקים ומתחילים לשמוע. מחיר : דיי זהה איכות שמע :איריבר עולה בהרבה על כל הנגנים ששמעתי ושמעתי הרבה. אחריות: לא יצא לי להתעסק ביצועים : עושה גם סלטה לאחור. בקיצור עושה הכל והרבה יותר טוב מכולם: זמן סוללה =40 שעות(המון) רדיו עם קליטה מעולה(יחסית לרדיו נייד ) מקליט מעולה גם ממיקרופון וגם ב LINE IN .וכמובן מנגן יותר פורמטים מאחרים :OGG,WMA,WAV,MP3 והכי חשוב:נשמע פצצה עם אפשרויות משחק רבות בסאונד. (אני לא משוחד,יש לי גם סוני,קריאטיב,SAFA שמכרתי,איפוד של חבר ושמעתי עוד נגנים רבים)

הכל נכון רק טעות קטנה ...

אי אפשר להוציא מהתוכנה להתחיל לשמוע כי התוכנה שלו קצת מעצבנת ! אגב ,gt-master , בלי קושחת הums אי אפשר לעלות שירים מהנגן למחשב . נכון?

gt-master

New member
להוציא מהקופסא התכוונת?

איזה תכנה?מערכת ההפעלה שלו או התכנה להעברת קבצים? זאת במחשב מאד פשוטה,לבחור שירים ולהעביר.זהו המכשיר עמוס באפשרויות אז הגיוני שיש צורך בללמוד איך לשלוט על הכל. אין שום בעיה להעביר שירים חזרה למחשב ואפילו הקלטות שהקלטת,כמובן שבעזרת התכנה שלו (IRIVER MUSIC MANEGER).הקבצים שהוקלטו הם עם סיומת שונה אבל התכנה יודעת להמיר אותם.אני פשוט משנה להם את הסיומת ל MP3 וזה עובד(קטע של זכויות יוצרים). אני התכוונתי שמבחינת איבזור ,להוציא מהקופסא,לתקוע אזניות וסוללה ואפשר לשמוע(רדיו אם לא מילאנו בשירים).

נכון התכונתי....

התכונתי שבגלל שזיהוי במחשב מסובך ! כלומר עד שהמחשב מזהה את הנגן לוקח זמן :( ופחות בגלל IRIVER MUSIC MANEGER ! אגב עם UMS אין שום זכיות יוצרים :) לא הבנתי אותך . מה הקשר של זכיות יוצרים אם עידכון ל UMS פותר את הבעיה ! אתה בטוח שעם IRIVER MUSIC MANEGER אפשר להעביר מהנגן למחשב שירים ? כי לי בזמנו זה לא הצליח לי :( אומנם הייתה לי גריסה ישנה !

מפלצות

New member
עוד שתי שאלות

עוד לא ענו לי פה על עיניין האחריות... וגם מה ההבדל בין ה700 ל800??? מה עדיף?

orimaor

New member
עוד לא הצלחתי לפענח

נראה לי שזה רק העיצוב אבל אני מצרף קישור עם המפרטים של שניהם.

יאיר B

New member
בנוגע לאחריות:

קנה את הנגן בבאג. כך תהיה לך אחריות של ארקדיה ויהיה לך עם מי לדבר אם יהיו בעיות (ואני מקווה שלא יהיו). ארקדיה עובדת רק עם באג (או שאפשר לקנות ישירות מהחנות שלהם בת"א). יבואן נוסף הוא בנדא מגנטיק - באתר שלו (קישורים->איריבר) תוכל לראות עם אילו חנויות הוא עובד. עם מקומות אחרים צריך לברר מי נותן שירות לנגן. אני מציע להתרחק מחנויות שלא עובדים עם אחד מהיבואנים הנ"ל (הם שני היבואנים הרשמיים של איריבר בישראל, כל השאר יבוא אפור/מקביל).

מפלצות

New member
ובנוגע לאחריות של בנדא

היא אחריות טובה בדיוק כמו של ארכדיה? כי פשוט יש דיל טוב בדיסק קלאב והם עובדים עם בנדא

יאיר B

New member
אין לי שמץ של מושג.

בנדא חדשים בתחום ועדיין אין סיפורים עליהם. אז אני לא יכול להתייחס לטיב השירות שלהם.

כתבתי משהו טוב עליהם לא מזמן !

לא קיבלתי אחריות מהחנות שקניתי והם שלחו לי אחריות + דף הוראות בעברית נורא מהר !

הבעיה שזה גם יותר זול מארה"ב

אפילו :) ממש מחיר של מוצר מדבקה ! אבל יש לו ביקורות מצוינות ! טוב . תנסה ותספר לנו :)

gt-master

New member
אצלי המחשב מזהה אותו מיד>>

לא קשור UMS וזכויות יוצרים. הקלטות שאתה מבצע מהרדיו ואני חושב גם אחרות,נשמרות לא עם סיומת .MP3 ולכן גם עם UMS וגם IMM ,אתה יכול להעביר אותם אבל המחשב לא ידע לנגן אותם. כמובן שזה חרתא כי הם קבצים רגילים וע"י שינוי הסיומת המחשב ינגן אותם מעולה. בקשר להעברת שירים שהם כבר בפורמט MP3 חזרה למחשב,אני לא זוכר שבדקתי (רק הקלטות שעשיתי) כי אין לי צורך בהם כי הרי הם יושבים לי על המחשב מראש. אני לא משתמש ב UMS מהסיבה שזה מוריד את האפשרות להקלטה באיכות הגבוהה מ 96KBPS.

למעלה