שלום.....עזרה.

PurplishGreen

New member
שלום.....עזרה.

מי יכול לומר לי בבקשה מה עדיף nokia e61 או treo 650 אני מכיר את שניהם טוב.השתמשתי אבל בגלל שיש לי את שניהם ושניהם טובים קשה להחליט עם מה להסתובב....בבקשה תהיו רציניים ותגידו תאמת איזה מכשיר הכי טוב מבין שניהם. אני יודע שזה נראה טיפשי שתחליטו בשבילי עם מה להסתובב אבל זה נכון אני צריך את החיזוקים של אנשי הפורום. אז מה עדיף TREO 650 או NOKIA E61 מה עדיף. איציק

2cookie

New member
טראו

הנוקיה אמנם גולש יותר מהר (הרבה יותר מהר אם אתה באורנג', די יותר מהר אם אתה בסלקום), הוא יותר דק ואין לו אנטנה, אבל בחייך! הוא נראה כמו צלחת ומציק בכיס. אין לו מסך מגע, אין לו מצלמה, הוא סימביאני ואפילו PALM OS עדיפה על זה. הטראו הוא מכשיר שימושי יותר, נוח יותר, יש לו מסך מגע, מצלמה, הוא נוח יותר ביד ובכיס. הוא גם מהיר יותר והמקלדת שלו עדיפה לטעמי.

libal

New member
הערה - "אפילו PALM OS" וכו'

אז אפשר להבין מדבריך שמערכת הפעלה של וינדוס טובה מפאלם? אם כן , ואם אתה חושב כך, אז -אתה הראשון ואולי היחידי בעולם שחושב כך ...

2cookie

New member
כמו שאומרים-

אתה חי בסרט.

MovieMaker

New member
גם אני התלבטתי בין שניהם...

ובסוף בחרתי בטראו. הוא הרבה יותר נוח לשימוש (גם מקלדת נוחה וגם מסך מגע) היתרון היחיד של NOKIA היא ב-WIFI אבל יש לי בנוסף DELL X50V למקרה שאני צריך את WIFI

airbrush 67

New member
אז מה...

עדיף טראו על הנוקיה....נראה לי שאני אלך על הטראו וזהו.כמו שאמרתם יותר שימושי מסך מגע..למרות שלא הבנתי כלכך את עדיפות של מסך מגע..אבל נראה לי הטראו. אם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח יום טוב

AYELET1

New member
המסך של הנוקיה למיטב זכרוני...

רחב מעט יותר מצד שני אין לה תוכנת ניווט שאיננה מצי תקשורת אני עדיין סבורה שזה חסרון גם אם המחיר ירד. ומסך מגע... מה לא נאמר על זה? לעיתים מהווה קיצור תהליכים רציני

למעלה