שלום עינת.

tsipi35

New member
שלום עינת.../images/Emo24.gif

כל כך יפה מצידך ההענות והתגובות שאת מעבירה לכל אחד ואחד שפונה אליך. חן חן. אני דווקא ממש ממש מרוצה מעניין הזוגיות שלי ושל בעלי. אבל בכל זאת... אני: ציפורה אסרף תאריך לידה: 02.03.1966 הוא: אריה אסרף תאריך לידה: 06.11.1964 ואם יש משמעות לדירה שבה אנו גרים אז מס´ הבית הוא 322/17

עינת

New member
היי ציפי ../images/Emo39.gif

כיוון שמטרתו של הפורום הוא מתן עזרה ויעוץ איני רואה כל סיבה מדוע עלי לבדוק את הזוגיות שלכם כאשר את מרוצה ממנה... לכן בנוגע לזוגיות רק אומר לכם הרבה בהצלחה
הדירה בה אתם גרים מתאימה מאוד לאנשי עסקים,בכלל העיסוק בפיננסים חזק בדירה זו ונראה שמצבכם הכלכלי שפיר,הדבר היחיד שיש להזהר ממנו הוא מרדיפה אחר כסף ומותרות...
שפע ו
עינת

tsipi35

New member
תודה לך עינת../images/Emo24.gif

רק שבעניין הדירה נראה לי שיש לנו שם פחות מזל מהדירה שבה גרנו קודם. אומנם המצב הכלכלי השתפר לאין ערוך. אבל אני די מרגישה את עניין הלחצים שקודם לא היו לנו, וזה מתבטא במריבות שטותיות, אנו גרים בדירה הזו מזה שלוש שנים, ואנו נשואים כבר 15 שנה (טפו טפו טפו) ומאז שעברנו לדירה הזו כר הספקנו לקחת "חופשת מחשבה לעתיד" אחד מהשנייה, אבל תמיד הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר. יש לי תחושה די חזקה שמשהו לא בסדר במקום המגורים הזה. כבר בדקנו מזוזות 4 פעמים ועשיתי כל מה שאני יכולה. אבל בעניין הכלכלי צדקת ובגדול.

tsipi35

New member
עינת - אנא קיראי ../images/Emo101.gif

אנא קיראי את התגובה שלי להודעתך

עינת

New member
ציפי../images/Emo24.gif

איני בטוחה שזה הביית,למרות שאיני אוהבת את מס" הבניין(7),אבל הצרוף של מס" הדירה עם מס" הבניין הוא טוב ולכן לא כאן נעוצה הבעיה. יתכן שהבעיתיות נמצאת במקום אחר ויש לבדוק מה היא אך זה רק ביעוץ אישי.
שפע ו
עינת

למעלה