שלום עינת

rain girl

New member
שלום עינת../images/Emo6.gif

שלום! מה שלומך ? את זוכרת אותי זאת אני sister bliss אבל היה לי וירוס ובגלל זה החלפתי את הכינוי אני זוכרת שעברת דירה כמה ימים לפני שהפסקתי לבוא לפה. מקווה שהכל הסתדר אוקיי עכשיו חיכיתי הרבה זמן לשאול פה שאלה :) אבל עכשיו אני בת 18 ויומיים ואני מקווה שתוכלי לענות לי הפרטים שלי הם : שם פרטי : 7,1,5,4 שם משפחה : 4,6,2 תאריך לידה 12.11.1983 הייתי מאוד רוצה שתספרי לי קצת על עצמי, הייתי רוצה גם לדעת אם יחול שינוי כלשהו בחיים שלי- אם אפשר כמובן. ורציתי לשאול עוד משהו : אם למשל ישראלים מתגוררים בחו"ל האם זה נכון ששם שיטת הנומרולוגיה שונה? כלומר האם זה באמת יכול להשפיע על חייהם? מקווה שתוכלי לענות לי ותודה מראש
שפע ו-
עינת

עינת

New member
היי ילדת גשם ברוכה השבה|חיבוק

ואוו כבר שכחתי שעברתי דירה
... דבר ראשון מזל טוב יקירה
הנומרולוגיה בה אני עוסקת היא נומרולוגיה אוניברסלית והויברציה של המספרים היא אותה ויברציה בכל מקום כך ששום דבר אינו שונה... מה את רוצה שאספר לך שאינך יודעת? את בחורה שעברה לא מעט בחייה הקצרים ובעקבות זאת פיתחת כושר סיבולת ואינך מפחדת מעבודה קשה. בעלת אישיות חמה ולבבית,חברותית מאוד. את יודה בלשון-אומרת מה שיש לך ולרוב גם יודעת לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון. כשרון כתיבה (הידעת?) כמובן שיש עוד המון מה לומר אבל... שינוי? לאיזה שינוי את מצפה הרי הכל בידייך,אם תרצי תשני... בכל מקרה דעי לך שאת מבעלי המזל ונראה כאילו יד אלוהים נמצאת על כתפך ומכל צרה את נחלצת ברגע האחרון.
שפע ו
עינת

rain girl

New member
תודדדהה ../images/Emo24.gif

ואו עינת אני ממש מודה לך שהקדשת זמן בשבילי
אני מקווה שזה לא מוגזם אבל הייתי רוצה לדעת האם העתיד יאיר לי פנים כמו שאומרים
אני מקווה שכן אבל את זה רק את יכולה לספר לי אז אני מחכה לתשובה
לילה טוב
שפע ו-
( החלפתי את הסדר ) וממש תודה!

rain girl

New member
../images/Emo23.gif

עינתתתת
מה שלומך? :) רציתי להגיב על התשובה שנתת לי ואולי גם למקד יותר את השאלה השנייה שלי. את רשמת שיש לי כושר סיבולת גבוה אבל... אני לא כל כך חושבת ככה
נורא קשה לי באופן כללי ואני מבולבלת מהעתיד ומההווה ואת בטח יודעת את זה לפי מה שראית מהנתונים שלי. (ד"א יש לי שאלה בקשר לזה) ואני גם לא יודעת ממש מה לשאול, אולי באיזושהי צורה רציתי לדעת אם זה ישתפר. עכשיו אני ממש לא מצפה למשהו מסויים. זה נורא יעזור לי אם תכווני אותי
הייתי גם רוצה לדעת איזה תחום מקצועי מתאים לי. ובקשר לשאלה שלי : רציתי לדעת אם לאחר קבלת הנתונים את יודעת ממש הכל על הבנאדם. אם כן זה דבר נהדר, לעזור ככה לאנשים! זה מעורר הערצה שאת עושה את זה בהתנדבות
לא הייתי מתנגדת לעסוק בזה גם את חושבת שה מתאים לי ? טוב נראה לי שהגזמתי בהודעה שלי אז שוב תודה וכמובן
שפע ו-
עינת

עינת

New member
היי מתוקה

אם לא היה לך כושר סיבולת גבוה כבר מזמן היית מתפרקת...
את מבולבלת כיוון שאת רוצה הכל "אתמול" אבל זה לא ככה בחיים מתוקה,צריך סבלנות. נכון את חווה הרבה מאבקים וקשיים אך זה גורלך ואל לך לשכוח שעם כל הקושי תמיד תמיד את נחלצת ממנו ברגע האחרון... הדברים ישתפרו אם את תחליטי לקחת את עצמך בידיים ולעשות למען עצמך,אם לא תהיי כ"כ חסרת סבלנות... את שואלת כ"כ הרבה שאלות אבל...איני מגדת עתידות!!! נכון יש בידי אם אני רוצה לראות את העבר,ההווה והעתיד אבל איני רואה בכך תועלת,ההפך הוא הנכון לדעתי יש נזק גדול בגילוי העתיד... ומדוע עלייך לדעת כבר עכשיו כיוון מקצועי? אינך חושבת שכדאי לחוות ולחיות את החיים?להקשיב ללב ולנסות בכוחות עצמך? יש לי עצה מאוד גדולה בשבלך:לעולם אל תתני שמיסטיקנים יטוו לך את הדרך
,את יכולה לבקש עצה כאשר באמת הגעת למבוי סתום,אבל אף פעם אל תתמכרי
אני יודעת שעכשיו אי אלו חוזי עתידות ירצו לשים לי
על הצואר אבל... זו אמונתי ואיני מוכנה לשתף פעולה עם שרלטנות מכל סוג. עצה כן,ניבוי וחיזוי שקר הם כיוון שאת זו אשר בוחרת איך לחיות.
שפע ו
עינת

rain girl

New member
עינתתת../images/Emo85.gif

שלום שוב
אני מבינה את הדיעות שלך אבל נורא רציתי לדעת אם זה ישתפר
אוףףף אני לא יודעת מה לעשות הייתי נורא סקרנית
אני באמת מקווה שאני לא אתפרק. האם זה בטוח שאני לא אתפרק? טוב עינת אני ממש מרגישה נודניקית אני אני מודה לך
לילה טוב
שפע ו-
עינת

עינת

New member
מתוקתי ../images/Emo24.gif

במקום להסתקרן ולעסוק ב"שטויות" תתחילי לזוז למה אם לא אני באה עם
ו...אני ידועה כאדם שלו ובלתי אלים בעליל
אם תתני לעצמך תתפרקי,אם תנועי ותעשי למען עצמך תתגברי ותגדלי. תתחילי להאמין בעצמך וביכולתך ותפסיקי לעשות קולות של
...
שפע ו
עינת

למעלה