שלום עינת

Neomi Dyllen

New member
שלום עינת

אני חדשה בפורום,יש לי חבר כבר כמעט שנה וחצי לפני חודש הוא טס לניו יורק ומסתבר שבדרך חזרה פגש מישהיא ונדלק עליה הוא שולח לה אי מיילים ועכשיו גם משוחח איתה היא גרה בארה"ב והוא בארץ אבל הוא רוצה לפגוש אותה בפראגתלי הוא לא מספר עליה כלום,אני רוצה לדעת אם יש טעם להמשיך עם הקשר אם הוא אוהב אותי ואיתה זה סתם פנטזיה מטופשת או שהוא מאוהב בה באמת. שמי הוא 3 1 3 2 שם משפחה 1 6 2 1 6 1 1 תאריך לידה 22.3.71 ושמו הוא 1 6 5 4 שם משפחה 6 2 6 5 6 ותאריך לידתו הוא 8.11.60 וכמו שאומרים אצלנו בכפר heeeeeeeeeeelp

עינת

New member
Neomi ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

דבר ראשון יקירה אני רוצה לומר לך שאת ענקית ולא מתוך ניתוח נומרולוגי דוקא... שאלתך מעידה על כ"כ הרבה חוכמת חיים ובגרות להבנת היחסים העדינים בחיים כך שאני ממש גאה בך... ולגבי שאלתך,איני יכולה לענות על כולה כיוון שבמקרה זה אני זקוקה לעוד כלים מעבר לנומרולוגיה ובשאלה כזו בפגישה אישית אני פונה לעזרתם של הקלפים. מה שאני כן יכולה לבדוק הוא התאמה בינכם,לראות אם אכן שווה להבליג ולהמשיך בקשר ולתת לרומן הצדדי הזה להתאדות באותה דרך שהתחיל...(ולרוב קשרים כאלה הם פנטזיה כפי אמרת). והבדיקה שערכתי העלתה שאתם מאוד מאוד מתאימים,מתוך חמש אפשרויות שאני בודקת בארבע היתה התאמה מלאה ויותר מכך הבדיקה העלתה שככל שהקשר הולך ומעמיק כך אתם הולכים והופכים לבעלי מנטליות זהה ובעלי הבנה אחד לשני. יש עוד דבר שמקשר בינכם והוא המשיכה המגנטית בין מספרי 4 ו - 8 ,משיכה ממש גורלית. עלי להזהיר ולומר שביחסים בין אנשים שמספרים אלה חזקים במפתם יש היבט מודגש של הקרבה כל שהיא מאחד הצדדים. בעקבות הבדיקה שערכתי נראה יותר שזו אכן גחמה והפנטזיה תיגוז כפי שהחלה...
שפע ו
עינת

למעלה