שלום עינת

שלום עינת

האם הנומרולוגיה יכולה להעניק לי הצצה לתוכי, בלי התאמה או אי התאמה לבן הזוג שלי? אם כן: שמי נילי (קופרמן מנישואי, שרון בילדותי) תאריך הלידה: 17.6.76 שעה: 13:45 אני אשמח לשמוע מה יש לנומרולוגיה לספר לי על עצמי

עינת

New member
נילי ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

הנומרולוגיה יכולה לתת הרבה יותר מהצצה לתוכך ואני גם חושבת שזה הדבר הראשון שאנו צרכים לדעת ,מי אנו ,מה מניע אותנו רק אח"כ התאמות וכ"ו ... כיוון שאיני נותנת בפורום מפה מלאה בחרתי לבדוק את שמך ומה הוא נותן לך (גם זאת כמובן בכלליות). בדקתי את שמך מהבית ואת שם הנשואים ו...דעי שהנשואים עשו לך רק טוב.קודם לנשואייך היית מאוד רגישה ורגשנית עד כדי עצבנות ותסכול והיום את הרבה יותר מאוזנת.יודעת מתי להשתמש בהגיון ומתי ברגש ודברים לא מרתיחים את עצבייך כמו בעבר.(למרות שבעצם איני יודעת כמה זמן עבר מאז שינוי השם,אם לא מספיק כדי להשפיע אז דעי שזאת תהיה השפעתו). את פרקטית ושאפתנית וקרוב לודאי שהתבגרותך הנפשית היתה בגיל צעיר,גם במראה סביר להניח שאת נראת תמיד מבוגרת יותר מכפי גילך אבל... זה עומד להשתנות ודעי שככל שתתבגרי תראי צעירה יותר... זהו זה להפעם...
שפע ו
עינת

וואו. ../images/Emo45.gif

אכן, בבית היתה לי מערכת יחסים טעונה עם אמא שלי, ובעלי בהחלט שיפר את החיים שלי מהבחינה הזו.(חמש שנים) ואכן, במשפחה שלי תמיד חושבים את בנות העשרה לבנות עשרים, ואת בנות הארבעים ומעלה לבנות ארבעים ומטה. בהחלט הפתעת אותי! כל הכבוד!!!

למעלה