שלום עיצוב מוצר/עיצוב תעשייתי

שלום עיצוב מוצר/עיצוב תעשייתי

אהלן שמעתי שיש מגמה כזאת של עיצוב תעשייתי ועיצוב מוצר במקומות כמו שנקר ובצאלאל העניין הוא שזה קצת מבאס ללמוד את זה ארבע שנים אנלא מאמין שיש כזאת כמות של חומר עיוני שמרחו את זה ככה על 4 שנים בטח רוב האימונים הם תרגולים מעשיים פרקטים. יש מישהו שסיים שם תקורס ורוצה למכור חומר עיוני? (משהו מודפס לי אישית עדיף) אפשר לדבר על מחיר במייל רק לציין כמה כמות חומר יש ובאיזה תחומים תודה.

אתה מתלוצץ נכון????../images/Emo6.gif

בתור בוגרת עיצוב תעשייתי בבצלאל, אני מסכימה איתך שיש מריחת זמן על 4 שנים, יחד עם זאת, עם כל הכבוד, לא ניתן ללמוד עיצוב בתאוריה...זה ממש מגוחך. אתה מוזמן לנסות לימודי תעודה קצרים יותר שנותנים לך רקע תיאורטי לצד הצד המעשי. 17 חודשי לימוד, שנבנו על סמך לימודי תואר ראשון בבצלאל. לשיקולך, בהצלחה, יפעת שגב, מנהלת הפורום

שיקולי היו מאפשרים את זה

אם הייתי גר במרכז אז בשמחה בגלל שאני לא......אז לא בינתיים התוצר המוגמר להגשה נראה לי לא כזה מסובך יש הליך סכמתי פורמלי שאני עדין לא יודע אותו אבל אני יחקור בשביל להשיג את המידע הזה או עד כמה קרוב שניתן להגיע........ פפריקה תודה רבה על כל התשובות שסיפקת מאוד עזרת לי

in

New member
אני אל ממש מבינה מה אתה רוצה???

אתה רוצה להיות מעצב בלי ללמוד?? סבבה אתה לא צריך בשביל זה חומר לימוד... אבל אםתה רוצה להיות מעצב זה קצת מוזר ש 4 שנים של לימודים "משעממים" אותך

למעלה