אני אנסה לענות - מניסיוני עם נגנים
כאלו: 1. אני לא יודע, אני אבדוק ואם אמצע תשובה - אכתוב. 2. ההקלטות בנגנים מסוג זה נשמרות תחת פורמט ייחודי שנקרא ACT. את שם הקובץ קובע הנגן (איזה שם רץ). בנגן יש אפשרות מיוחדת להשמעת הקבצים הללו. הקבצים הללו נמצאים על הנגן בתיקיה ייחודית (העברה מנגן כזה בכל מקרה מבוצעת ידנית). אני רוצה להזכיר שיש להמיר את הקבצים המוקלטים מפורמט ACT לפורמט מוכר אחר (WAV או MP3) בעזרת התוכנה שמצורפת לנגן. 3. בדיסקמן, הראש צריך לחפש את נקודת ההתחלה של השיר (כשאתה עשוה חיפוש) ואז למלא את הבאפר לפני שהוא מתחיל לנגן. זה תהליך שלוקח זמן. בנגן מבוסס פלאש (כמו הנ"ל) אין באפר ולא צריך למצוא את נקודת ההתחלה ולכן ההשמעה מתחילה תוך 1 שנייה בערך. 4. יצא לי שבוע שעבר לשמוע הקלטה של נגן כזה. הוקלט אדם שמדבר במערכת הגברה באולם, מרחק 10 מטרים מהרמקול. ההקלטה הייתה ברורה, אבל היו הרבה רעשי רקע. כמובן שיש טווח להקלטה (לא יודע מה הוא). 5. החברות טוענות ש-15 שעות. אני חושב שזה יותר תלוי בשימוש במכשיר (כמה פעמים מעבירים שיר, כמה זמן התאורה של המסך עובדת, עוצמת שמע בו, הקידוד ועדו פרמטרים שונים כמו סוג הסוללות - סוללות נטענות מחזיקות פחות זמן מסוללות אלקליין). 6. אני לאל בטוח שאני מבין את השאלה. אם הכוונה לכמה קבצי הקלטות ניתן להכניס בנגן, אז אני יודע שבכל תיקייה בנגן ניתן להכניס 99 קבצים (יש רק תיקיית הקלטה אחת, לא ניתן לפתוח נוספת). מעולם לא הקלטתי כמות כזאת של קבצים ולכן לא אוכל לומר בוודאות (אם לזה הכוונה).