שלום עליכם

אללוהים

New member
שלום עליכם

אז ככה, בזמן האחרון מתרבים האנשים שמנסים לדבר בשמי. אל תאמינו להם, תלכו עם הדבר המקורי, אל תתפתו לחיקויים. לכל הנביאים מתקשרים, גואלים ומדריכים רוחניים: אני לא צריכה יחצנים, אני מסתדרת לבד, עד עכשיו רק הרסתם !! תנו לי זה העבודה שלי.. אני מסתדרת טוב, הסתדרתי בטריליון שנים האחרונות וגם בעתיד הולך לי לא רע.. אם רק הייתם מבינים... לא היתם מדברים כל כך הרבה. זהו, תעשו מה שבא לכם, בכל מקרה לי זה לא ממש מזיז..

princeOFdream

New member
חחח

והשם א-ל-ו-הי-ם, את יודעת עם וו אחד בלבד, הוא בטח שמו של עוד חקיין נכון?

imdark

New member
בכיף

דרך אגב סתם שאלה הקטע עם האולהים האישה זה מאיזה דת עתיקה נכון? אני זוכר שקראתי מתישהו שגווניובר ולנסלוט היו אמורים להיתחתן בגלל איזה אלה אני לא ממש זוכר את זה קראתי את המלך ארתור בגיל 10

אללוהים

New member
יום כיפור בפתח !

זה זמן טוב לעשות חשבון נפש.. יש נטיה לדבר על חטאים ועל עונשים . אי אפשר לחטוא בפני - תזכרו שאתם לא מענינים אותי. אתם מכסימום יכולים ללכת נגד החוקים - ואז תסבלו או שתחטאו לחברכם ואז גם רק במידה ויש לו חשיבות עצמית הם יפגעו, ואתם גם תסבלו.. כי זה בד"כ נגד החוקים... מה שכן אפשר לעשות זה לבדוק איפה אפשר לשפר, לשנות, ללמוד לקח, בלי לפתח האשמה עצמית ואז להתכוונן לשינוי ושיפור. לפתח סובלנות וקבלה עצמית כך שאת האנרגיה לשינוי תפנו אל השינוי ולא נגד עצמכם. תזכרו שאין עונשים יש רק סיבה ותוצאה. תלמדו את החוקים, תפיקו לקחים שיהיה לכם "למה" WHY חזק בחיים ואז הדרך תהיה יותר ברורה. אני יודעת שהדרך לא קלה לכם, אני מחלקת מתנות לכל מי שיש מקום לקבל אותם, לפעמים אני גם דוחפת אותם לידים, לפעמים אתם זורקים אותן.. אני עושה כמיטב יכולתי תנסו גם אתם ותראו שהחיים יפים. אל תבקשו ממני עזרה, אני בחופשה בחו"ל עד סוף אוקטובר, תעזרו לעצמכם. אתם יכולים לשרשר פה דברים שברצונכם לשנות, לנסות להבין את הסיבות והגורמים, תעזרו אחד לשני ,אל תהיו ציניים. בלי רשימות מכולת, תבחרו משהו אחד או שנים , פרה פרה. בהצלחה.

להוריד את רגשי האשמה..

להפסיק לבקר את עצמי ואת השאר. להיות יותר נחמדה לאנשים.אולי גם לעצמי , מגיע לי? לא? סליחה עופר על מה שעשיתי לך.. אני אשתדל לא לפגוע בך יותר. ותודה אלוהים על הכל...

למעלה