שלום!על רגל אחת

neti m

New member
שלום!על רגל אחת

מישהו יכול לתת לי את האקורדים של סיגפו?

mory89

New member
שלום!

אממ.. דבר ראשון ברוך הבא ובקשר לאקורדים.. היו פה פעם בפורום, אבל חיפשתי ולא מצאתי.. מצטערת!

talba3

New member
הנה האקורדים

AM E F והירח היה מלא כל הלילה AM E F וזה משאיר אותי למעלה E C F תכתוב על ארבע קירות ברגע AM ולא די לה גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה G F E AM פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם F E AM עוד אור עולה זיכרון ישן G F E AM פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם F E AM עוד אור עולה ומראה לאן סיגפו זה חם וזה פוגע לא את הכל אתה יודע זה אותו האור שתמיד ליווה אותך ולא די לה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן AM G E C F היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה F C E אל המעיין בא גדי בא גדי קטן AM G E C F היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה F C E AM בשדה גדול של הבנה, טהורה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן

talba3

New member
והמעבר...!

בין הפיזמון בפעם השניה לבית השלישי זה ככה Am C G D Am C G D Am C G D Am C G D והמעבר בין הבית השלישי לפיזמון: "השדה גדול של הבנה...(פה מעבר) פתאום שנדמה..." C G D Am C G D הערה: לקרוא את האקורדים פה משמאל לימין!! כל הזכויות שמורות ל- ©ben-ari connection

talba3

New member
אוקיי טעיתי בבית השלישי אני מצטער

אז הנה התיקון...: D G C Am היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה D G C Am אל המעיין בא גדי בא גדי קטן D G C Am היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה Am D G C Am בשה גדול של הבנה טהורה מצטער על הטעות עכשיו זה בטוח!!!

polekiko

New member
טעות...מי שרוצה אקורדים לכל השירים

אני יתן לו בפרטי..

למעלה