שלום ענבר

שלום ענבר

בזמן העבודה הרגשתי מתיחה בגב ובעקבות זאת פונתי באמבולנס לבית החולים עברתי סידרת צילומים וזריקות , רופא האורטופד אומר שיש פריצת עצב(דיסק) יש בידיו טופס 250 מהמעביד מה עליי לעשות מאחר ואני סובל מכאבים קשים בגב

פגיעת גב במהלך העבודה

שלום רב, לא ציינת מה היו הנסיבות של ה"מתיחה" בגב. לכן אני לא יודעת אם מדובר בארוע מסויים שביצעת והוא מוגדר כארוע תאונתי. יש הבדל אם מדובר באירוע שניתן לכנות אותו כתאונה, או מדובר על תנאי עבודה שבמשך השנים גרמו לנזק המדובר. בשני המקרים פונים בתביעה לביטוח לאומי, אבל מדובר בשני דברים שונים לגמרי וחשוב לקבל יעוץ לפני שפונים לביטוח לאומי. ההליך הוא תביעה לביטוח לאומי, תחילה בתביעה לקבלת דמי פגיעה (החזר מסויים בעבור ימי האי כושר), ובהמשך תביעה לנכות - כל זאת מול הביטוח לאומי. עכשיו, בנוסף יתכן שגם יש עילת תביעה כנגד המעביד שלך (או יותר נכון הביטוח שלו). כמובן, שבשל כך יש צורך בפגישת יעוץ מסודרת לבחינת הנסיבות והפרטים, שמשתנים מאדם לאדם. בברכה,

הנסיבות הם:

הנני פורק ומעמיס סחורה ובזמן הוצאת סחורה לחנות קרה הדבר, כרגע אני שבועיים בבית עים כאבים בגב, רופא האורטופד נתן גם פיזוטרפיה וזריקות על מנת להרגיע את הכאבים, האים במיקרה של תביעה כנגד המעביד או הביטוח של המעביד יכול המעביד לפטר אותי מעבודתי כאשר במקום בו אני עובד כבר 8 שנים, בתודה מראש

מדובר בתאונה

שלום שוב, וכן, לצערי, יכול המעביד לפטר אותך גם בתקופת ימי המחלה. כנגד זה אין בטחונות (וזה יכול לקרות ללא קשר לתאונה) בברכה,

נראה שכן,

אבל זו תשובה במסגרת יעוץ ראשוני באינטרנט. לכןיש לבחון את הנושא לעומק בצורה מסודרת יותר.

למעלה