שלום עצוב קצת

mia1984

New member
שלום עצוב קצת

מה עושה כל אחד כשכואב לו? רובנו מנסים את מזלם באינטרנט, וכך הגעתי לפורום. קשה לתאר במילים את שהלב מרגיש ברגע כזה. הרגשת הלבד לפעמים הכי קשה לי. קראתי את הודעת הפתיחה של הפורום ומשהו בפנים נפתח והשתחרר ממני החוצה. דמעות, חולשה בברכיים ובעיקר תחושה של מועקה שיושבת במרכז החזה. לא האמנתי שיש מישהו בעולם שיכול להבין את מה שעובר עליי, לא כל שכן חווה אותו גם כן. גילוי מטלטל כזה.
אני מיה, בת 33 אימא לילד יפהפה, נשואה.
היא לסבית, אני סטרייטית נשואה ואימא, מבוגרת ממנה בכמה שנים טובות. הכרנו במסגרת כלשהי..התפתחה ביננו חברות מופלאה ונדירה, כזו שלא הייתה לי מעולם, חשדתי שיש מצידה יותר מסתם חברות כלפי, וגם חברים המשותפים שלנו. רמזו רמיזות וזרקו הערות..והמשכנו להיות החברות הכי טובות.
בסוף גם קרה יותר מזה. עדיין קורה. קשה לכתוב, קשה לספר.
לאחרונה אני מרגישה שזה מטפס עליי וזוחל עליי מכל הצדדים. מתקיף אותי. הבטן שלי מרגישה כאילו כלואים בה אלפי פרפרים לידה. אני רוצה לחבק אותה, להסתכל עליה, לנשום איתה ביחד. להחזיק ידיים, לדבר. רק להיות ביחד. לידה.
אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד. אין לי תשובות, רק סימני שאלה. על הכל. על נטייה מינית, על זוגיות, על איך אמרו לי שאני צריכה לחיות את החיים, על מה אני רוצה, על אימהות, על בן הזוג שלי. כלום לא ברור. ולפעמים תחושת החוסר בהירות הזו מתחלפת בעצב גדול, וכעס. על עצמי, על העולם, על החיים.
מה קורה לי?

היי מיה

מבינה לליבך. מאוד.
אני חושבת שמה שקורה לך זה שאת בתחילתו של מסע להכיר את עצמך יותר על כל השאלות החשובות שמתעוררות בך כעת בעקבות הקשר היקר ועוצמתי שנוצר בינכן.
השאלות הללו בטח ילוו אותך עוד תקופה, לא יחלפו מהר ואת תביני יותר טוב עם הזמן מי את ומה את רוצה בחייך.
אין דרך אחת ואין תשובה אחת יש רק את התשובות שלך שיירקמו בתוכך עם הזמן.
קחי נשימה עמוקה, את לומדת את עצמך וזה טוב! יחד עם כל המורכבות והבעיות שיכולות לצוץ עם זה... לטעמי אין דבר יקר יותר מאשר להיות קרובה אל עצמך ולהרשות לעצמך להרגיש בדיוק את מה שאת מרגישה כפי שאת ממש. כל כך הרבה אנשים חיים 'ליד' לא בדיוק את עצמם... לא מרשים לעצמם את האמת הפנימית. יש גם לזה מחיר שאולי אפילו לרוב לא מודעים אליו...
היי גאה ושמחה בעצמך, גם אם הדרך קשה. היי שמחה בתחושת החיים שאת מאפשרת לעצמך. תשמרי גם על היקרים לך... כמו שמישהי פעם אמרה לי.
מקווה שמשהו מדבריי עוזר... לילה טוב לך.

mia1984

New member
תודה רבה

תודה רבה יקירתי! אכן מעודד. קשה כלכך לפעמים שאין עם מי לחלוק את כל הבלבול הזה. זה מוזר, אבל זה באמת כמו שאמרת, משהו מבפנים מתיישב והופך שלם, ועל זה אני שמחה, שטוב לי. מה שמדאיג אותי זה החלק של תשמרי על היקרים לך.. זה בכלל הגיוני שיהיו לי רגשות גם לבן זוג שלי וגם כלפיה? והילד? והחיים באמצע..קשה לחשוב על הכל יחד..עוד אין לי תובנות בנושא..

נקודות למחשבה...

האם אהבה היא בלעדית רק למישהו.י אחד.ת?
האם יש הבדל בין האהבה שלך אליו לאהבה שלך אליה?
ומה בדבר משיכה מינית... האם המשיכה המינית, הפיזית יותר, היא אותו הדבר לשניהם או שונה? ובאיזה אופן?
ומה ההבדל בין אהבה למשיכה....

mia1984

New member
נקודות מדוייקות

אכן את מדויקת בנקודות שהעלית.. קשה לי עדיין לקרוא לרגשות שלי בשם, אבל הם שם. ואני מתגעגעת אליה מאוד, רוצה להיות איתה, מחכה לראות אותה או אפילו רק לדבר. מסתכלת על הטלפון ומחכה למילה ממנה. וכשאנחנו יחד, זה שלם ומדהים ויפה ועדין ונכון. ביני לבין עצמי תהיתי אם זה כמו כשמרגישים כשלראשונה מתאהבים במישהו ואז הכל ורוד.. או שיש כאן משהו אחר. ויש רגעים שזה מרגיש כמו משהו אחר, מיוחד ושונה, ולא דומה לשומדבר שהיה לי לפני כן.

wie geht es

New member
גם אני נמצאת במשבר הזה

אני במקרה דומה אבל שונה
גם בגיל הזה עם ילדים
הבחורה לא לסבית היא גרושה פעמיים +3
אף פעם לא הודנו אחת בפני השניה אבל המתח באויר , כל אחת לא מתוודה מתוך הפחד לאבד אחת את השניה בהנחה שזה לא הדדי
הפחד להודות שמדובר באהבה לאותו מין כאשר אנחנו יודעות שאנחנו לא לסביות אבל עדיין מסתקרנות לדעת מה זה , אהבה של אישה לאישה , נשיקה, נגיעה , גירוי ועוד
גם אני נמצאת במשבר הזה

mia1984

New member
מבינה אותך

הייתי במקום הזה איתה הרבה זמן יחסית, כמה חודשים טובים. ברגע המתאים, אתן תדברו על זה בסופו של דבר. במקרה שלי, כשזה קרה, הרגשתי שזה יה בלתי נמנע, היו יום יומיים לא ברורים אחרי, אבל הכל היה בסדר, והמשכנו להיות חברות הכי טובות.. העניין הוא כזה, במקרה שלי המשיכה הכריעה.. עם כמה שחשבתי על זה לפני כן, והתלבטתי והחלטתי ואז התחרטתי ואז עוד פעם, עכשיו במקום שאני נמצאת פה ואחרי שמצאתי את דרכי לפורום הזה, אני לא בטוחה שלקחתי הכל בחשבון, ושחשבתי על כל ההשלכות... אז אני בתוך זה, ויש רגעים שאני הולכת לאיבוד בתוך עצב ובלבול, ויש רגעים שהם שמחים ומאושרים, והם כמו משב רוח בתוך הכל.

למעלה