שלום, ערב טוב

שלום, ערב טוב

נסענו עם דניק ברכבת וזו היתה לו חוויה נהדרת. אני יודעת שש שיר על רכבת אבל לא כל כך זוכרת את המילים אולי מישהי יכולה לעזור לי? תודה.

Arfilit

New member
יש המון

הינה באה הרכבת בואו ילדים לשבת הקטר כבר מצפצף לא יסע מי לא ישב...
הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה, בואו נעלה עליה - הצטרפו לנסיעה! ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים - רק ריקוד ומנגינה... ציק צ'יק צ'ק, צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק על הפסים - הינה באה הרכבת וכולם נוסעים...
רכבת ארוכה ארוכה כל כך כל כך דוהרת משקשקת - צ'יק צ'ק צ'יק צ'ק צ'יק צ'ק. הרים וגבעות - באים לקראתה, עוברים וקראים - שלום לילדים.

ב נ ה

New member
הקטר

הקטר נושף עשן (צצ'צ'צ') יום ולילה לא ישן (צ'צ'צ'צ') מתנפח ונושף (שופה שופה שופה שופה) ואף פעם לא עייף. ציק ציק הרכבת ציק ציק על הפסים ציק ציק כבר קנינו את הכרטיסים ציק ציק עוד מעט נגיע לחיפה ארץ ישראל שלי כ"כ יפה.... טסה הרכבת טוטו טרוטרועה טסה הרכבת לחיפה. בטור נסתדר חבר אחר חבר נניח הידיים על הכתפיים. בטור נסתדר חבר אחר חבר רכבת ארוכה אצה לדרכה טוטוטוטו פנו דרך טוטוטוט סימו לב טוטוטו רכבת פלאים טוטוטוטו רכבת ילדים.

ויש מ"קטני קטנים" דקלום

"טו טו טו הביטו טו הרכבת מתקרבת מתקרבת הרכבת..." ו"טו טו הרכבת טו טו על הפסים טו טו כבר עברנו את הפרדסים טו טו עוד מעט נגיע לחיפה ארץ ישראל שלי כל-כך יפה...."

למעלה