שלום ערן חברים/חברות יקרים

פנינה51

New member
שלום ערן חברים/חברות יקרים

חג חנוכה שמח לכם חג מלא אור ואהבה מי יתן ויתגשמו כל משאלות לבנו לטובה אמן

estern

New member
חג שמח פנינה!

אני שמח לראות אותך כאן
אשמח אם תשתפי כאן על ההגשמה המדהימה שלך לטובת מי שלא קרא בפורום הקודם... המון אהבה, ערן

פנינה51

New member
בשמחה ערן

חברים /חברות יקרים לפני כחודשיים ויותר שאלתי את ערן מה אני יכולה לעשות בקשר למציאת זוגיות וערן נתן לי מס' עצות: 1)לסדר את הדירה שלי כך שהיא תתאים לזוג-אז באמת כך עשיתי סדרתי את הדירה שלי לפי הפנג שווי 2)לכתוב מידי יום איזה זוגיות אני מחפשת איזה גבר אני מחפשת לפרטי פרטים-כך עשיתי מידי יום ביומו באופן עקבי. 3)קראתי בספר שג'ון אסראף מיעץ לעשות לוח חזון-הלכתי לחנות לצרכי משרד קניתי לוח שעם גדול ותליתי אותו בסלון דירתי ,תליתי עליו תמונות של חתן וכלה ,גבר ואישה מחובקים ומתנשקים תמונות של ילדים ושיק ע"ס 800000 ש"ח .כלומר חילקתי את לוח החזון שלי ל-3 תחומים: זוגיות/ילדים,כסף/קריירה,בית חלומותיי 4)קראתי את הספר נון סטופ -בנסיעות באוטובוס ,בנסיעות ברכבת בהמתנה לתורים .וראיתי את הסרט מידי יום. 5)עשיתי העלאה בדימיון של הזוגיות שאני רוצה מידי ערב כמובן שלא ישבתי בדירה שלי וחיכיתי לאביר על הסוס לבן.יצאתי לדייטים מידי יום כמעט. וכרגע אני בזוגיות עם גבר שממלא את כל התכונות שביקשתי. וכיף לי מסקנה-הסוד עובד ,הוא פשוט עובד

kikona126

New member
ואו!!! איזה כיף לשמוע את זה!!!

וכמובן כל הכבוד על ההשקעה ועל ההתמדה, אני חושבת שרוב האנשים ש"נופלים" נופלים בגלל חוסר השקעה/התמדה. הסוד אכן עובד, והוכחה לזה אנו רואים עוד במקורות, ברב מכר הכי גדול בעולם (ולא אני לא מדברת על הארי פוטר...
), התנ"ך. חבל לי שלא מלמדים את הילדים בבתי הספר בשיעורי תנ"ך על כוח המילה, על כוח העשיה, על משמעות הסוד, כי הוא ניראה ממש ברור בתנ"ך... (אם את שואלת אינני דתיה, וגם לא קרובה לזה... אבל התנ"ך הוא אכן אחד הספרים היותר מרתקים ומעניינים.)

kikona126

New member
נכון!!!

הבעיה היא עם אלו שוותרו מראש, ולא פה... יש לך רעיון איך להביא אותם? אתה זוכר שסיפרתי לך על הדירה? אני חושבת שזה לא יצא אל הפועל, כי מבחינה מסויימת אני יודעת שאני רוצה לעבור, אבל לא סגורה על מיקום ועל איזה דירה אני רוצה (מספר חדרים, קומה/דירת קרקע) זה באמת היה במקום שלא יצא אל הפועל.

gils33

New member
זה שהבנת

את הבעיה זה כבר טוב,פשוט וקל תתמקדי בדיוק על איזו דירה את רוצה, תכנסי לדירות של חברים,חברות ופשוט הדירה שהכי מוצאת חן בעינייך, צלמי אותה בעיני רוחך ותתחילי לעבוד על זה. ככה אני עשיתי עובד - מוכח. בהצלחה קיקונה

MAGIC39

New member
פנינה,

בהחלט מעורר השראה וכיף ומשמח את הלב להיות שותף במידע של הצלחה, המשיכי לעדכן.

למעלה