שלום- עשיתי פריסה, נא עזרתכם!

d a r a

New member
שלום- עשיתי פריסה, נא עזרתכם!../images/Emo20.gif

השאלה היא:" האם תחול עלייה משמעותית בהכנסותיי בחצי שנה הקרובה?" בחרתי בפריסת שאלה-6 קלפים+קלף סיכום, מקווה שזו הפריסה הנכונה, אם לא אשמח לדעת! הנה התוצאה: 1. עשר חרבות 2. ארבעה מטות 3. מלכת המטות 4. מלכת החרבות 5. מלך הגביעים 6. קיסרית 7. קלף סיכום- האיש התלוי
תודה מראש!

צ ל י ל 8

New member
היי דארה ../images/Emo140.gif

מספר הקלפים שפרסת אינו נכון, מה גם שהשאלה אינה נכונה. אנא עשי שוב פריסת שאלה: מה הפוטנציאל שלי לקבל העלאה במשכורת בחודשיים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

תודה רבהה../images/Emo141.gif

... 1. תשעה גביעים 2. נער החרבות 3. מלך המטבעות 4. קיסרית 5. אביר המטבעות 6. ירח

d a r a

New member
טוב סורי.. בגלל שאני במחשב של אשה

אז שכחתי להחליף שם...אבל זה בסדר..הפריסה לעיל שלי..ותודהה

גב

New member
הי דארה../images/Emo24.gif

מה - תשעה גביעים הפוטנציאל - נער החרבות שלי - מלך המטבעות לקבל העלאה במשכורת - קיסרית בחודשיים הבאים - אביר המטבעות סיכום - ירח שלום דארה. לדאבוני נראה שבחודשיים הבאים הסיכויים לקבל העלאה במשכורת אינם טובים. יש משהו בכל הסיפור שלך שמריח קצת לא טוב...משהו מאחורי הגב שלך? אולי משהו שאת עשית או סתם אוירת חשדנות? (נער החרבות והירח). בכל אופן, העלאה במשכורת קשורה בדרך כלשהיא להתנהגות שלך - אולי לנתינה גדולה יותר, לרגיעה ולמחשבות של שפע. (ועוד בלה בלה של העידן החדש, שעם כל הציניות יש בו הרבה.) אולי זה תלוי בשיפור אוירת החשדנות שקיימת (אם קיימת באמת) והתמודדות שלך עם המתח הרגשי בו את נמצאת. את מיוצגת בפרישה ע"י מלך המטבעות שהוא דמות סמכותית, המפגינה שליטה בענייני הכספים ויכולת מו"מ. "לקבל העלאה בשכר" מיוצג ע"י הקיסרית שהיא דמות של שפע, נתינה, רוגע ושחרור וכמובן נשיות... בחודשיים הבאים יצא קלף אביר המטבעות, שמראה את מצבך הכספי (אביר המטבעות-משכורת) לעומת מה שאת חושבת שמגיעה לך או מה שאת באמת שווה (מלך המטבעות). כלומר, המתנה... אני שייכת לאלו הדוגלים בכך שכל הקלפים בידייך ושביכולתך לשנות את המצב המסתמן - הקלפים האלו במקרה שלך הם הקיסרית (נשיות, נתינה) והירח (התמודדות עם המתח והחשדנות). אשמח לשמוע מה דעתך

היי גב ותודה בשמה../images/Emo3.gif

דארה אינה ביקרבת אינטרנט.. ואני מדפיסה לה את התגובה.. היא בטח תשמח להגיב.. תודה רבהה

גב

New member
תודה אשה עם אש, מחכה לתגובתה...

מה יהיה? השם שלך עושה לי חשק לשנורר סיגריה...

חחח אני לא מצליחה לפקסס לה!!!../images/Emo121.gif

סיגריה?
השם המסכן שלי רק מעלה עשן.. אבל באמת באמת.. אני ידידותית לסביבה

למעלה