תודה גילה. אני בטיפול במסגרת קופ"ח
בשיחות שלי אבל אין הכוונה , זה בעיקר שיחות על מה שקורה איתי , על רגשות , תחושות וכו' .. מה גם שזה רק 50דק' פעם בשבוע , כשקשה להספיק יותר מידי , בעיקר אחרי משברים שיש לי .. אני מקבל גם אדרונקס 4מ"ג + ציפרמיל 4מ"ג ביום .. כשהפחד שלי הוא בעיקר לגשת לסיטואציה חברתית . לדוגמא , לפני הלימודים מתתי מפחד , וניסו לחזק אותי גם החבר , הפסיכולוגית ואנשים .. הלחץ היה באמת היסטרי אבל ידעתי שאני חייב בגלל הלחץ מההורים של חוסר מעש בבית כבר מעל שנה אחרי השחרור וגם כדי אולי להתחיל לצאת מכל המצב התקוע הזה .. וזה עבר לא רע , למרות ש"נדבקתי" לדמות אחת שם שהכרתי על הבוקר וממנה לא הרפתי כדי להרגיש בטוח יותר . כשאני לא לבד עם עוד דמות "מנחה" הרבה יותר קל לי למשל . גם עם החבר הזה יצא לי להגיע איתו ועם ידידיו לפאב כלשהו בלילה כלשהו והפאב היה מלא אנשים , הרגשתי כל כך לחוץ עד שמצאנו את המקום לשבת , היה דחוס ומלא אנשים , הרגשתי כל כך לא נוח שפשוט לא רציתי להיות שם .. תחושה מאוד רעה. אני מרגיש שונה ,אני לא אוהב לרקוד , לא אוהב מועדונים ולשתות .. אני לא יודע איך למצוא חברים , איך יוצאים מהמצב ללא מוצא הזה, אין לי חשק לכלום , יש לי עוד כמה ימי חופש עד החזרה ללימודים ואת רובם אני מבלה לי כאן בחדר עם המחשב והטלוויזיה , חסר כוחות ,משועמם , מיואש , עצוב , תקוע . אני קם ליום אחר יום של שומדבר בחופש הזה מהלימודים .