שלום פורום יקר, התייעצות נחמדה
אני החמות. היא הכלה.
אנחנו ביחסים טובים, אבל לאחרונה פה ושם קצת מתחים, מאז שהנכד נולד.
ועדיין - מדברות על זה, משתדלות, וגם מסתדרות היטב.
אני רוצה לקנות לה ולבן שלי איזה ספל, שהוא מוצר פרסום חמוד שנחשפתי אליו, שיעמוד להם על השולחן בעבודה ויגרום להם לחייך. מחפשת כאן רעיון לכתובת, ואפשר גם תמונה.
כדי להבהיר, לבן אכתוב משהו כמו: למנהל הכי חתיך בעולם, מאמא. - הוא מנהל בכיר, וזה יצחיק אותו וגם את כל מי שייכנס אליו.
היא עובדת סוציאלית, ועובדת במעון נערות, והן נכנסות לשבת מולה. חבר הציע לי איזו תמונה של חמות מתה
, אבל זה מוגזם ולא מתאים לקהל שלה שם... יש רעיונות? אשמח.
אפשר ואפילו רצוי איזו קריצה למתח...משהו מעודן, שיכול "לעבור" גם את הבנות.
תודה.
נ.ב. מוסיפה בעריכה: יכולה להדפיס לה תמונה של הנכד. זה בטוח יחייך אותה. ובכל זאת, אשמח לרעיונות. אני אוהבת הומור, וכאן הוא צריך להיות מעודן.
אני החמות. היא הכלה.
אנחנו ביחסים טובים, אבל לאחרונה פה ושם קצת מתחים, מאז שהנכד נולד.
ועדיין - מדברות על זה, משתדלות, וגם מסתדרות היטב.
אני רוצה לקנות לה ולבן שלי איזה ספל, שהוא מוצר פרסום חמוד שנחשפתי אליו, שיעמוד להם על השולחן בעבודה ויגרום להם לחייך. מחפשת כאן רעיון לכתובת, ואפשר גם תמונה.
כדי להבהיר, לבן אכתוב משהו כמו: למנהל הכי חתיך בעולם, מאמא. - הוא מנהל בכיר, וזה יצחיק אותו וגם את כל מי שייכנס אליו.
היא עובדת סוציאלית, ועובדת במעון נערות, והן נכנסות לשבת מולה. חבר הציע לי איזו תמונה של חמות מתה
אפשר ואפילו רצוי איזו קריצה למתח...משהו מעודן, שיכול "לעבור" גם את הבנות.
תודה.
נ.ב. מוסיפה בעריכה: יכולה להדפיס לה תמונה של הנכד. זה בטוח יחייך אותה. ובכל זאת, אשמח לרעיונות. אני אוהבת הומור, וכאן הוא צריך להיות מעודן.