שלום פורום יקר, מקווה שעדיין זוכרים

סיגל 01

New member
שלום פורום יקר, מקווה שעדיין זוכרים

אותי. המון זמן שלא השתתפתי, אבל אני כאן כל הזמן, מתעדכנת, אבל לא מוצאת זמן להיות פעילה. קצת עדכונים לגבי, הפריה ראשונה נכשלה.....ואחריה, החלטנו לנסות רופא אחר עם שיטת טיפול שונה. אנחנו מטופלים היום אצל רופא פרטי שטוען באופן נחרץ, שהפריה היא לא פתרון אידיאלי לכל בעיה, והוא בהחלט לא הפתרון האידיאלי עבורינו. וכך, בלי לשאול הרבה שאלות, אחרי חודשים ארוכים של טיפול במונוגון וכוריגון, דקאפפטיל לפני ההפריה, אני מוצאת את עצמי עושה רוורס ענק, וחוזרת שוב לאיקקלומין והזרעות. הרופא הנוכחי מאמין שזה הפתרון הנכון. הפריות- לא בשבילנו. אני אעדכן עד הסוף, ואוסיף שהרופא שמטפל בנו עכשיו, עושה רושם של בן אדם סימפאטי וסופר מקצועי. הגעתי אליו דרך אישה שהוא עזר לה כבר לפני 19 שנה והיא בקשר איתו עד היום. אני באיחור של שלושה ימים, אבל הבנתי שהאיחור כנראה נובע מהדקפפטיל (שאותו הזרקתי באמצע יוני). אני שמחה להיות כאן שוב, מחזיקה אצבעות לכולכן. והאמת, שהתגעגעתי.

הי סיגל ../images/Emo98.gif

אני (יחסית) טריה פה ולא זוכרת אותך, אבל תמיד שמחה להכיר... גם אנחנו מתחילים בחודש הבא בהזרעות בשילוב איקקלומין. הבעיה אצלנו היא בעיית זרע (מורפולוגיה בעיקר), מה אצלכם? למה הרופא שלך חושב שזה הפתרון הכי מתאים? (סליחה אם אני מפציצה אותך בשאלות, אבל אני עדיין לומדת...).

סיגל 01

New member
מאחר ואין בעית זרע ואין בעיה

אחרת, שניתן להצהיר עליה. אבל לעומת זאת, גם אין הריון. לטענת הרופא הפריה רק במקרה של בעית זרע חמורה ביותר, או לחילופין הדבקויות.

שחר חדש

New member
סיגל, גם אני יחסית חדשה כאן ושמחה

להכיר. גם אנחנו מטופלים באיקקלומין, למרות שכבר דיברו איתנו על "הלאה". אצלנו הרופא אפילו הוריד את ההזרעות, כי הוא סבור שבסך הכל הנתונים סבירים (יש לבעלי בעיית מורפולוגיה - 10%), והטררם סביב זה עשוי להיות מיותר. נקווה שהם צודקים. בנתיים, נוח לי עם הקצב הזה. לגבי "השם המודגש" - כל אחד רואה את עצמו מודגש.

עמית@

New member
הי סיגל (זוכרת אלא מה ../images/Emo3.gif )

שיהיה בהצלחה בדרך החדשה. מקווה שזה יעבוד

מיכל ק-ש

New member
גם אצלנו אין בעיה ש"עלו" עליה, אבל

גם אין הריון. נעים להכיר ואני מקווה שהגישה של הרופא שלך תוכיח את עצמה ושהותך המחודשת כאן תהיה מאוד קצרה...

אולה *

New member
הי, סיגלי. כמובן, אני זוכרת אותך. ../images/Emo6.gif

ברוכה השבה! נקווה, שהאיקאקלומין (בעזרתך) יקבל בחזרה את כבודו! זה הרבה יותר כיף מהפריות. ד"א, השם של כל משתמש מודגש במחשב שלו. בהצלחה! אולה

אפרת**

New member
סיגל שלום.

זה נכון שעדיך להתערב כמה שפחות ועדיף לא להכנס להפריות כשאין צורך. אבל !! כשעושים הזרעות ואין תוצאות אי אפשר לנחש למה אין תוצאות. אי אפשר לדעת האם לא נוצרו עוברים בכלל ולכן אין הריון או לחילופין נוצרו עוברים והם לא יודעים להשתרש וכו´. בהפריה - אפשר לראות את הדברים ומקבלים תשובות על לפחות חלק מהשאלות מהסוג הזה שבהזרעות אין להם תשובה. כי אי אפשר לעקוב אחרי התהליכים בחצוצרות וברחם. בעצם לפעמים הפריה נותנת תשובה האם טיפול מסויים שנעשה במהלך טיפולי הזרעות היה בכלל נכון. ולפעמים זה חלק מהעניין. ההפריות הן לא בדיוק תענוג גדול. אבל לפעמים לא נותרות ברירות. בכל מקרה המון המון הצלחה
אפרת.

סיגל 01

New member
הי אולה, והי לכל הבנות החדשות

שלא הכירו אותי מאז שנוכחותי בפורום הייתה אינטנסיבית יותר. אפרת, לגבי הפריות, את צודקת, אבל אני עשיתי כבר הפריה אחת, אמנם נכשלה, אבל מתוך 6 ביציות הופרו 3 ו 50% הפריה זה נחשב לבסדר. את המבחן האמיתי של הזרע, עברנו. היות ושום בדיקת זרע לא יכולה לנבא האם הזרע הוא בר יכולת הפריה, אנחנו נוכחנו לדעת, ששלנו אכן מפרה. הסיבה שהלכנו להפריה היא לוודא שקיימת אצלו היכולת הזו. מאחר שכך, יש סיכוי גם בהזרעה. האמת שעשיתי שתי הזרעות בלבד, ואני הייתי זו שלחצה להתקדם הלאה להפירות. הבנתי מהרופא שטעיתי, ולאו דווקא הריצה הזו היא שתביא את ההריון המיוחל. לא תמיד הזירוז של התהליכים הוא שמזרז את השגת ההריון. כך לדבריו, ואני מסכימה איתו. מישהי יודעת האם דקפפטיל שהזרקתי לפני כשלושה חודשים גום לאיחור במזחור החודש? לפני חודש וחצי קיבלתי את המחזור בדיוק שבועיים לאחר ההחזרה. כיף להיות איתכן/ם שוב. הייתן חסרות לי. (עמית, לא ראיתי אותך כבר כמה ימים, נתעדכן בעבודה).

הרמוניה

New member
היי סיגל

מקווה שתוכיחו את נכונות הפתגם כל המוסיף גורע.... ותצליחו מהר עם הרופא החדש הטיפול החדש והתקווה החדשה הרמוניה

anat eitan

New member
סיגל , גם אני מתגעגעת. איבדתי מזמן

את הטלפון שלך , אתם לא מופיעים ב-144 ואני הרמתי ידיים. מאוד אשמח אם נדבר. באמת.

מרב.

New member
סיגליות, בוודאי זוכרת

ברוכה השבה (למרבה הצער, יש להגיד
) אכן הפריה לאחר שתי הזרעות- נראה לי מהר מדי, ואולי טוב שהרופא החזיר אתכם אחורה, כי להפריה תמיד אפשר להגיע, וחבל על הפצצות ההורמונים הכבדות שאינן עושות טוב. הלוואי שאיקאקלומין קשישא יעשה את עבודתו, הלוואי שבקרוב תעברי לפורום הריון... שתהיה לך שנה נפלאה, סיגלי- שנה מתוקה ופוריה... מרב

למעלה