שלום פורום יקר שלי!

leikin

New member
שלום פורום יקר שלי! ../images/Emo13.gif

במשך כל חיי הייתה בטוחה שאני הולכת להיות עובדת סוציאלית. לא היו התלבטויות, לא היו לבטים רק עניין של זמן וכסף! המון זמן עבר מאז, והרבה השתנה. אני כבר לא בטוחה במה אני צריכה לעבוד. חיי משנים מקצה לקצה. והנה אני כבר בת 25 עוד חודש. בלי מקצוע ובלי קצה של חוט מה עלי ללכת ללמוד
אולי אתם יכולים להגיד מה יכול להתאים לי? תודה מאוד מעניין אותי מה תגידו! יום טוב לכולם

טוב כיוונים:

ליה שם האמא אלינה 20.09.84 - מזל בתולה צריכה שילוב של יציבות עם גירוי אינטקטואלי יכולה להיות טובה בכל סוג של עבודה משרדית...הדורשת יכולת אירגונית. שימת לב לפרטים..צורך בסדר את סקרנית, ויש לך יכולת אמפטית גבוהה לכןמן הסתם נמשכת לעבודה סוציאלית.. אבל לא סתם לא הלכת לשם ..זה לא מספיק כדי לבחור בזה כעיסוק.. לכי ללמוד משהו שקשור לאירגון צוותים..קידום מכירו..שיווק..תהיי עשר בזה....אבל תלכי ללמוד..זה יעשה לך טוב לצאת מהשבלול
.....

מקווה שחומר שעוזר

אם יהיו לך כיוונים תרשמי ונוכל לייעץ..כי האמת שיש עוד דברים שעשויים להתאים....

leikin

New member
אופציות

קודם אני חייבת להגיד לך שאני מאוד אשמח עם תנהלי את הפורום. האופציות שחשבתי עליהם: גישור ניהול משאבי אנוש חינוך לילדי הרך / או ליסודי מדעי התזונה מה את אומרת?

leikin

New member
מההכרות שלי

אתך את מאוד מתאימה לתפקיד. והייתי מאוד רוצה לראות אותך פה כמנהלת.

לגבי אופציות:

גישור ....ממש כן.. ניהול משאבי אנוש...מתאימה מאוד ולא סותר קורס גישור...! חינוך לילדי הרך / או ליסודי..הכי פחות מתאימה ..בגלל המערכת... את נהדרת עם ילדים אבל אחרי 6 -8 שנים במערכת החינוך תרצי לברוח..אני אולי צריכה"לשקר"..חסרות מורות דינאמיות..בהוראה..והאמת שפני הדור והעתיד נמצא בחינוך..אבל למען הכנות אני אומרת מה שיש... מדעי התזונה - אפשרות...קחי בחשבון שזה בפקולטה ברחובות (אמי מרצה שם...וזה חוג נחמד) גם העדיפות שניה הייתי אומרת...

leikin

New member
תגובה

זו גם ההרגשה שלי לגבי מה שאמרת לי. תודה יש לי עוד שאלה קטנה אלייך, משהו שמעניין אותי. לפני כמה חודשים בהכרות הראשונה שלי אתך
אמרת לי לפני ההרגשה שלך שתוך שנה אני ובן זוגי נתחתן ותוך 3 שנים נעבור לאשדוד. אני מה שאפשר להגיד בחרתי בנתיב אחר לגמרי. זה אומר שהתקשור של לפני כמה חודשים "בטל"? האם שיניתי את התקשור הזה?

leikin

New member
כן ../images/Emo13.gif

בנתיב שונה, אבל אולי שיניתי בכלל את הדרך. הרי לבנאדם יש המון נתיבים שהוא יכול ללכת בהם בחיים, וכל נתיב שהוא יבחר יביא לתוצאה אחרת, לא? אז עם הייתי ממשיכה בנתיב של מה שהיה אז היינו מתחתנים בערך עוד שנה. אבל פה, בחרתי בנתיב שונה לגמרי. האם את יכולה לראות האם זה ישפיע לרעה ביחסים שלנו? אני מצטערת עם אני נודניקית, אם אני מנג'סת תגידי לי. מישה(מיכאל) שם האמא לודמילה 13.02.81 תודה לך יקירה!

למעלה