שלום פורום יקר

Given2Fly

New member
שלום פורום יקר ../images/Emo140.gif

גיליתי את הפורום המקסים הזה רק לפני כמה ימים.. עולם החרוזים תמיד משך אותי
אך אף פעם לא ממש ידעתי מאיפה להתחיל והכנתי רק צמידים פשוטים למדי. דפדפתי כמעט בכל עמוד בפורום וראיתי יצירות מדהימות! יש פה בהחלט חבורה מוכשרת שאפשר ללמוד ממנה ה-מ-ו-ן. אז התחלתי בינתיים בשתי סדנאות וירטואליות והנה התוצאות: (חרוזי הונציה לא הכי מתאימים, אבל היה חסר לי צבע מתאים.. לא נורא)

אפרז

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

התחלה נהדרת!!! אם תתמידי, תשתכללי ותתעלי על כולם!!! בהצלחה!!!

Given2Fly

New member
ועכשיו שאלונת קטנה:

צרפתי תמונה של הפרח שהכנתי ע"פ הסדנה השניה. החלטתי לענוד את תליון הפרח על חוט זמש(?) סגול, אבל משה אחד קצת קשה לי לפענח: איך אני מצרפת סוגר לחוט הזה? תודה רבה ולילה טוב לכולנו.

אפרז

New member
אני נוהגת לקשור בתור קולר

בקשר פרפר (ולבסתיר את הקשר מאחורי שיער פזור) מחרוזות על שרוכי זמש. עד היום לא הצלחתי לחבר לזה סוגר ללא קשירה מכוערת.

שלולית3

New member
אולי אני יכולה לעזור?

יש משהו כמו מלבן עם שלוחה וחור. אני מקווה שאני מסבירה טוב, מכניסים את הזמש בתוך המלבן הזה וסוגרים עליו משני צדדיו כאילו חומה מכל צד ואז בשלוחה עם החור מוסיפים טבעת מקשרת וסגירה מצד שני.עשיתי אתמול סגירה כזאת על צמיד מזמש מקווה שעזרתי

wildspirit

New member
../images/Emo9.gif מתוקה

מה שהסברת לזה קוראים מסתיר קשר לחוט ואת אכן צודקת זה מעולה

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

איזה כיף שהצטרפת אלינו. קודם כל הניסיונות שלך מדהים ויצא לך ממש יפה ולעניין ועכשיו לשאלתך על סגירת השרשרת בצורה נכונה: לסגירת חוטים מכל הסוגים ואפילו שרשראות של זהב כסף וכו' יש דבר כזה שנקרא מסתיר קשר לחוט - את יכולה לראות תמונה במילון המונחים שלנו. מה שקורה את מכניסה את החוט לתוך מסתיר הקשר וסוגרת על החוט את שני החלקים של המסתיר והרי לך סגירה שמאפשרת לך להשחיל טבעת וסוגר באופן חופשי ויפה ונקי בהצלחה

אפרז

New member
אבל לחוט זמש שתי בעיות עיקריות:

1. הוא עבה מידי ומסתיר קשר לא מתלבש עליו כל-כך יפה. 2. הוא נקרע מהר מידי, ואם אינו מהודק היטב לצואר, הוא יכול להתפס בכל מיני דברים וכאמור, להקרע. בכל מקרה, יש מספר אפשרויות, כדאי ואף רצוי לנסות כל אפשרות ולראות מה הכי מתאים ליוצר.

wildspirit

New member
צודקת בהחלט ../images/Emo70.gif

אבל... יש מסתירי קשר שהם כאילו נפוחים - איך אני אסביר את זה.. שאת יכולה להכניס את החוט זמש פנימה והם נסגרים די יפה עליו בכל מקרה יש להזהר עם חוטי הזמש

Given2Fly

New member
תודה רבה על קבלת הפנים! ../images/Emo39.gif

את חושבת שזה יכול להתאים?

למעלה