שלום פורום יקר

שלום פורום יקר

למה בכל פעם שמישהו רוצה אותי אני מתרחקת? יש מישהו שההכרות ביננו היא רק "שלום שלום", אבל הוא כל הזמן מחמיא לי כמה אני יפה ונראית טוב. הוא מאוד מוצא חן בעיני.. כשאנחנו כבר מדברים אין לי בעיה... אבל אני לא מסוגלת לגשת אליו, ליזום, אני רוצה להיות מסוגלת לתת לו את אותם "פידבקים" שעושים הרגשה טובה. וכשאני רואה אותו? הראש שלי נהיה בלוק והרגליים הולכת לצד הנגדי. למה זה??

mika tal

New member
../images/Emo24.gifמתוקה:

תראי, זה לא שאת ממש רוצה להתרחק.. זה פשוט הפחד שלך להתקרב... זה מצב כזה שמצד אחד כיף לך עם המחמאות, והגינוני חיבה הקטנים, אבל שזה מתקרב לדבר האמיתי את איכשהו נרתעת.. שבי עם עצמך, תנשצי עמוקות, מדיטציה יכולה לעזור, ותנסי לגרום לעצמך להבין שהוא בן אדם, את בן אדם, ואת לא חיה לא בסרט ולא בחלום. אז בהתחלה תהיי משותקת, וזה בסדר,אז תגמגמי קצת? שטויות מה קרה?אח"כ יותר תזרמי עם זה.. ויהיה מה שיהיה, תנסי יותר להיפתח להשתחרר ..זה יקרה מותק ונשמע שאת ממש בדרך הנכונה! סופשבוע מקסים!! מיקה

the match maker

New member
שלום לילדה נערה אישה

הייתי מחלק את התשובה לשניים, והיא תלויה בשאלה הבאה: היה לך קשר רציני בעבר? אם התשובה היא כן, כנראה שאת מפחדת להתחיל משהו חדש עקב החשש מפרידה או פגיעה אפשרית חוזרת. אם לא, כנראה שפשוט קשה לך להראות רגשות מסיבה כלשהי. לפי דעתי עליך לאזור אומץ (נשמע קל, אבל קשה... אני יודע), ולהגיב למה שהוא אומר. לא לומר את הדברים לחלל האוויר סתם, אלא להגיב על מה שהוא אומר. הוא מפרגן לך? פרגני לו גם באותה נשימה, או רמיזות קלות אבל פוגעות יעשו את העבודה.כנראה שהבחור ביישן ולא מוכן לעשות את הצעד הנוסף, אז אם הוא מאוד מוצא חן בעיניך, קחי את העניינים לידיים. מי שמתבייש - מתייבש :).

magenta73

New member
כל פעם?

או רק איתו? אני יודעת על עצמי שכשאני דלוקה על משהו אני נהיית דג. דג. כלום לא יוצא לי מהפה... ויש לי וואחד פה, כן... זה קשור אולי למבוכה, אולי לחוסר בטחון, אולי באמת לפחד מלהיפגע שוב... אני לא יודעת. מה שכן, השתפרתי... אני לוקחת נשימה ארוכה... והולכת על זה. כשאת כבר שם זה יותר קל. מה שקשה זה רק המגע הראשוני.

למעלה