שלום פורום יקר

מוֹרני

New member
שלום פורום יקר

אני מורן ואני בת 18 וחצי לפני כחודשים סבתי היקרה נפטרה ומאז אימי עצובה כל הזמן,לאחרונה היא מספרת כי היא מאוד מתגעגעת אליה ואני רואה את העצמות והכאב בעניים שלה שתמיד דומעות. לכן חשבתי לעשות את המעט שביכולתי לעשות ולשמח אותה,לגרום לה לחיך אפילו לדקה אחת העיקר לחייך. אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בשביל אם על מנת שתשמח ותחייך. מה אתן האמהות הכי הייתן רוצות לקבל מהילדים שלכן ?,מה היה עושה אתכן הכי מאושרות. (אני לא מדברת על אהבה,הקשבה,חיבוקים ונשיקות שהיא תמיד מקבלת). השאלה מופנית לא רק כלפיי האמהות בשפורום אך בעיקר אליהן. תודה לכל העוזרים

מה היה עושה את אמא שלך מאושרת?

יום כייף לקניות? יום פינוקים? (מסאג' או משהו דומה). הצגה טובה? אתמול בדיוק הייתה אצלי מישהי שאבא שלה נפטר, והיא לקחה את אמא שלה להתאוורר. אני חושבת שכל שינוי אווירה, מלווה באהבה שלך ייחזק אותה. מוות זה דבר לא קל. בשביל זה יש שנת אבל, וצריך לתת לאנשים להתאבל. אני מאמינה שאימך תתאושש בסופו של דבר, והחיוך יחזור לחייה. את צריכה לתת לה זמן להסתגל. לאבד מישהו יקר זה לא קל. המון בהצלחה.

lilo the sexit

New member
אבל אולי...

אולי אמא שלה לא תרצה לצאת מהבית בגלל הדיכאון...מצליחה להבין את מה שאני אומרת?אני בת 11 וחצי..קשה לי קצת להתבטא..ואני מנסה...

את מתבטאת יפה מאוד.

זה בהחלט יכול להיות, שהיא לא תרצה לצאת בגלל הדיכאון. אבל דווקא ההסתגרות בבית עושה רע. ולפעמים "משנה מקום משנה מזל". צריך לנסות לשנות אווירה. אפשר גם להביא הביתה פרחים או משהו דומה.

למעלה