שלום פורום יקר

שלום פורום יקר

שמי נחמה סבר ואני סיימתי לאחרונה קורס אימון אישי אצל עינת גרוס. התחום אותו אני רוצה לפתח הינו אימון וירטואלי. כלומר אימון דרך מחשב או טלפון . מה דעתכם על אימון מסוג כזה ? איך אפשר לעודד אנשים להשתמש במדיה זו ? אשמח לשמוע דעתכם . --------------------- נחמה סבר

tlingit

New member
ברוכה הבאה נחמה סבר ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אימון דרך טלפון מוכר ופועל כבר, מודל שמיושם בארה"ב ומובא משם
אימון דרך מחשב פחות מוכר, ויש מי שחושבים שזה לא רציני או לא אפשרי, אני שייכת לאלה שכן רואים את האפשרויות שיש באימון דרך מחשב אך אני חושבת שזה מתאים יותר לאנשים שבאמת נמצאים הרבה במרחב הרשת והיא מהווה עבורם מדיום מיידי, מוכר ונוח.
מצד המאמן, אימון וירטואלי (דרך ממשק המחשב) מציב אתגרים שדורשים תשומת לב משום שיש מידע שאינו עובר דרך התווך הזה, ומידע אחר מקבל משמעויות מורחבות - זו גם הסיבה שאני רואה את החשיבות של ההכרות העמוקה והנינוחות שבשימוש במחשב אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

תודה על הארת העיניים

תודה על ההתייחסות ועל המידע . אני בהחלט מסכימה עם הנושא של הנוחות בעבודה עם מחשב והיכרות של המתאמן עם הנושא. השאלה שלי היא איך ניתן לעודד אנשים שיש להם גישה למחשב עדיין להשתמש באימון האישי בדרך זו ? תודה נחמה סבר

T a l c y

New member
אימון וירטואלי

שלום נחמה, אכן נראה כי התחום הזה מתחיל לפרוס כנפיים, בחו"ל יותר מאשר בארץ. יש כתבה מעניינת בנושא בקישור: http://www.coachinginteractive.co.il/news/6/article.asp?id=11 וגם תוכלי לבדוק את האתר: www.coachinginteractive.co.il אשר נותן את ההזדמנות למתאמנים לעבוד עם המאמנים שלהם גם באופן וירטואלי. זה מחזק את האימון, ומטמיע את החומרים... בהצלחה, טל

למעלה