שלום פורום "מאטריקס וקונספירציות".

Gigantic Boots

New member
שלום פורום "מאטריקס וקונספירציות".

אני לא אשקר לכם, אני כאן כדי לפרסם. אני מפרסם מידע והוא עלול לסתור את האמת שמשודרת בטלויזיה. לכן, תנסו להפסיק לקרוא פה. אתם לא מאמינים לי שאני משקר לכם? אני מבין אותכם, גם אני לא הייתי מאמין לי שאני משקר לכם אם אני אומר שאני משקר לכם. בכלל, להתעסק במידע בחשיבה ביקורתית זה מיותר. המטרה החשובה בכל פעם שאתם מתמודדים עם מידע שמובא לכם היא למצוא אנשים שקוראים לאדם שהפיץ את אותו מידע "שקרן". היופי הוא שהשוק החופשי הוא כל כך מדהים עד שרוב המידע שמובא בפניכם הוא האמת, כי האינטרס העליון של הממשלה היא לשרת את העם. בגלל זה אתם לא צריכים בכלל לחשוב בביקורתיות, אלא רק להסתמך על מה שאנשים אחרים אומרים לכם. לדוגמה, אם מישהו מצהיר שהוא נגד הממשלה, יש הרבה אנשים שישר מקבלים את מה שהוא אומר. ואני אומר שכל הכבוד, כולם צריכים להקשיב לאנשים שנותנים להם במה חופשית להפיץ מידע, כי בזה עוסקת הדמוקרטיה הנפלאה שלנו. האנשים הכי מוכשרים מנווטים את האנשים הפחות מוכשרים וכך נוצר שיוויון. לכן כולם מאושרים. אם כבר מדברים על אושר, אני בכלל לא מבין את 400 בני האדם שמתאבדים בכל שנה במדינה הזאת. לא מספיק שיש 300 הרוגים בתאונות בממוצע? למה האנשים הללו לא עוזבים אותנו? מה רע להם כל כך! מה שאני מנסה להגיד זה בעצם שאתם לא צריכים ללמוד ולהשכיל, כל מה שאתם צריכים זה לבחור את הדעה שאתם מרגישים שהיא הכי מוסרית וצודקת. תמיד תחושות הבטן שירתו אותנו, בלעדיהן היינו ממזמן משתעבדים לחשיבה הגיונית. מה שהופך אותנו לאנושיים זה היכולת לשמר על רעיונות. כמו למשל, שלקח מאות שנים לעולם לקבל את הרעיון שהעולם אינו שטוח. זה מעולה! זה התהליך שרעיונות צריכים לעבור. הציבור צריך להחשף אליהם, ובגלל שהם זרים חייבים להתנגד להם. תמשיכו בעבודה הטובה. ותזכרו, תמשיכו להצביע למפלגה שהכי נוגעת לליבכם ואל תקשיבו לקשקושים מדעיים.

Handy Alley

New member
אחי,

דמוקרטיה ומתמטיקה זה סתם אגדות שניפחו לנו בילדות. אפשר להרגע.

Gigantic Boots

New member
ואו. עכשיו הרגעת אותי. תודה :)

מתמטיקה זה באמת אגדה. צריך להפסיק להקשיב לאגדה הזאת, ולכל מה שהיא גורמת, לאלתר. אבל, אני עדיין חושב שדמוקרטיה זה משהו חשוב. אחרת, איך היינו מגיעים להמצאות מדהימות כמו מחשבים, ומשקפיים בלי החופש שהיא מספקת?

Blutige Erde

New member
Gosh, people

לא שיש לי משהו נגד דמוקרטיה (אולי טיפה, כשהיא משמשת כלי הרס בידי נאציונל סוציאליסטים ועוזרת להם להגיע לשלטון) אבל מה יש לכם נגד המדעים המדויקים?! כלומר, ברצינות. מה המתמטיקה עשתה לכם שאתה שונאים אותה כ"כ ומוקיעים אותה בכל הזדמנות? It IS really useful, y'know. And exact more than most things in the universe.

למעלה