שלום פורום מונדיאל!!

ord12

New member
שלום פורום מונדיאל!!

כל הכבוד לתפוז שפתחו בשבילנו פורום מונדיאל! בהצלחה למנהל הפורום ואני מקווה שהפורום יהיה עם מלא תגובות מידי יום. שיהיה לנו מונדיאל מהנה, ושגרמניה יעופו כמה שיותר מהר. אמן!

אמירש

New member
בקשר לגרמניה |שמאלשמאלשמאל|

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמן

אמירש

New member
שיט

|שמאלשמאלשמאל| =

דן צ

New member
אני עם גרמניה../images/Emo72.gif../images/Emo45.gif

מצטער , אבל גרמניה היא הקבוצה העדיפה עלי. ושוב תודה על הברכות . מקווה לראותכם כאן

ord12

New member
דן, אני לא רוצה להתווכח איתך

כל אחד ודעתו האישית וזכותו לאהוב את מי שהוא רוצה, אבל משום שזה פורום מונדיאל...אפשר להתווכח על כך. מה אתה מוצא בגרמניה? יש להם משחק טקטי עם משמעת חזקה מאד שמעלימה את הספונטניות שבמשחק. הכל אצלהם מתוכנן ושבלוני.

דן צ

New member
וזה בדיוק העינין../images/Emo8.gif

שאני אוהב את המשחק הטקטי והשבלוני שלהם , כי רק כך מצליחים
אבל לדעתי?? ארגנטינה לוקחת בגדול

בודי

New member
עזבו אותכם מגרמניה.....

ארגנטינה נגד צרפת או איטליה בגמר וארגנטינה לוקחת! חבל שאין הולנד....איזה פספוס... ושמישהו יסביר לי איך אפשר להיפצע מבקבוק אפטרשייב....בנים

דן צ

New member
בודי , אבל הגמר האידיאלי הוא.......

ארגטינה נגד ברזיל וארגנטינה לוקחת

Luke

New member
שמעת יותר מדיי פרשנים ישראלים..

תמיהשחקן הגרמני הוא ממושמע נכון אבל גם בעל טכניקה גבוהה מאוד (בקנבאואר, מילר, מתיאוס, באלאק,, רומיניגה, פלר...ועוד ועוד) הבנת משחק ואינטיליגנציית משחק ( מה שאף פעם לא היו לכדורגלן הישראלי חוץ מברקוביץ), אתה יכול לשנוא אותם אבל מי משחק היום ספונטאני? אולי יוסי בניון בשכונה..אם אתה לא עובד ומתרגל מהלך אתה לא יכול לבצע אותו נקודה. בטח שלא ברמות ההגנה שיש היום . אני לא אוהד גרמניה (טפו טפו טפו) אבל אני בהחלט יכול להעריך אותם כנבחרת מצויינת שיכולה להבקיע (תשאל את דודו אוואט)..יכולה לשחק מהר עם שחקנים מצויינים.

אמירש

New member
גרמניה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

כמובן שאני לא רוצה לפתוח ויכוח סוער, אבל אני חייב לשאול את זה שוב גרמניה
למה????? הם הורגים אותי, כל צעד שלהם מתוכנן, הם לא זזים מילימטר אם לא קיבלו הוראה לזוז, הם משחקים פשוט מ ש ע מ ם אבל אני שואל ברצינות: למה גרמניה?

דן צ

New member
הבנתי שאני ציפור משונה ../images/Emo118.gif

אלו הרכבים הטובים ביותר ?? הגרמנים אלו מוצרי החשמל הטובים ביותר?? הגרמנים ובל למה ?? בגלל המשמעת הנוקשת שלהם שבאמת לא עושים שום דבר שלא אומרים להם , וכאומרים לשחקן לצאת לחילוף הוא יוצא ולא עושה הצגות , המשמעת העצמית שלהם עשתה להם רק טוב אז נכון שכל מילה שלנו זה "הגרמנים ימח שמם "

גלעד2287

New member
אבל עדיין - תגיד ת´אמת

גרמניה כבר לא הקבוצה התותחית מלפני כמה שנים לדעתי עכשיו הם אולי מקום 8 בעולם או משהו כזה הם אפילו לא מועמדים לחצי הגמר..... תגיד תאמת ושכח ממשמעת טקטית גרמניה זה לא המקום היחיד בעולם שיש בו את זה ובטח שזה לא סיבה להעריץ תיכולת שלהם וניצחון 7-0 על כווית לא יהפוך אותם לקבוצה יותר טובה וגם לא 7-1 על ה"דרים טים" (חחחח) של ישראל... עובדה נגד נבחרת ברמה של ישראל או שטיפונת יותר טובה מישראל הם שיחקו חראאאאאא והפסידו 1-0 (לוויילס) בהרכב שאמור לשחק במונדיאל.... ועכשיו שכשרון כמו דייסלר אולי לא ישחק אז בכלל גרמניה בצרות ואין לדעתי מצב הם יגיעו אפילו לחצי גמר שלא נדבר על זה שאולי אני מגזים בהתלהבות שלי מקאמרון אבל לדעתי קאמרון תגיע לרבע הגמר ובטח תעלה מהמקום הראשון לפני גרמניה, ואני חושב שגם אירלנד תעלה אבל זה אולי כבר מוגזם...... אז אני לא יודע אם אתה מסכים איתי.. אבל אתה - תחשוב מה שאתה רוצה אני לא אשנה את דעתך רק אוסיף לך נקודות למחשבה..... מצפה לתגובות - גלעד

דן צ

New member
עם בל הצער והכאב

אני יודע שגרמניה לא תגיע לטוף מקסימום הם יפסידו בפנדלים ברבע הגמר

WishMaster

New member
אם אני לא טועה..

ואני לא , גרמניה מעולם לא הפסידו בפנדלים . מעולם. נקודה למחשבה..

Bergkamp

New member
גלעד 2287...

זה מטומטם לחלוטין לקחת ברצינות את המשחק של גרמניה נגד ווילס, גם צרפת הפסידה-לבלגיה, וזה בטח לא הופך את בלגיה לטובה יותר מצרפת.

ord12

New member
בקשר לקאניזרס...

נראה לי תרגיל מסריח שלו או של הנבחרת הספרדית כדי לא לשתף אותו במונדיאל. כנראה שהיה לו סכסוך עם מישהו בנבחרת והוא סרב לשחק או משהו כזה...בכל זאת, קאסיאס יהיה השוער של ספרד וזה מספיק טוב לה.

gilc1

New member
מי השוער השלישי של ספרד../images/Emo35.gif

תגידו סזאר ספרדי

אורדי12

New member
השוער השלישי של ספרד הוא

השוער של מאיורקה. שכחתי את שמו. סזאר ספרדי אבל לדעתי הוא לא זומן (גם אני לא מבין למה)

למעלה