שלום פורום מקסים 2 שאלות לי אליכם:

שלום פורום מקסים 2 שאלות לי אליכם:

אני מעוניינת לעשות לעצמי פדיקור עם נייר לטש שאקנה ( לשפשף בו תאי עור מתים מכף הרגל אחרי ריכוך והשריה במים כמובן).
אין לי מחלות מיוחדות ולא סכרת האם זה כלומר אממ לא מסוכן להשתמש בנייר לטש לפדיקור עצמי?

שאלה שנייה קראתי שזעתר טוב בתור אנטיביוטיקה ועוד דברים ושהוא לא מסוכן אז פשוט התחלתי לאכול אותו כמות שהוא כלומר נכון יש את השקיות תבלינים של זעתר מיובש שמצרפים אליו גם שומשום אז פשוט אכלתי ככה שקית שלמה ביומיים האם זה עושה את העבודה הבריאותית גם במצב כזה שהוא מיובש? ועוזר? כלומר מחטא ומנקה כמו שכתבו עליו?

לתשומת ליבך

לרגליים- עדיף להשתמש במשהו שניתן לשטוף. נייר הלטש מותאם לחומר ולא לגוף ויתכן שיש עליו חומרים שאינם טובים למגע בגוף.

זעתר- גם תרופה "מהטבע" עדיף התשמש כתרופה בעת הצורך ולא כל הזמן.
הזעתר המוכן לאכילה+שומשום, מלח ואולי עוד תבלינים- מיועד לתיבול ולא לריפוי.
כדי להשתמש בזעתר לריפוי כלשהו, כדאי לרכוש תפזורת עלים בלבד.
אגב, אם המליצו לך על אנטיביוטיקה-ואינך רוצה- לכי למטפל בצמחים שיתאים לך טיפול ומינון ולא על דעת עצמך.

חנויות טבע/תבלינים.

מזכירה לך שרצוי לא להגזים. בוודאי לא במשהו עם "סגולות".

dudusapir

New member
בקשר לפדיקור

יש נוזל ריכוך שמיועד לפדיקור .
מורחים את החומר, ממתינים 3-5 דקות, משפשפים את האזור וכל העור הקשה יורד בהמהירות.
לחומר קוראים קאלוס (כאלוס) או מי פילינג או ג'ל פילינג.
זה מיועד לכל מי שלא רוצה להשתמש בסכינים וכדומה...
&nbsp

מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איפה קונים?

תודה 2 שאלות ברשותך

1. כתוב שם שזה ציוד למטפלים אני לא פדיקוריסטית מוסמכת אני בקושי יודעת להשתמש במשייף רגליים

2. איך אפשר לקנות משם? אני מפחדת לקנות עם אשראי ולא רוצה להרשם לפייפל יש אפשרות לקנות דרך הדואר? ( שמעתי על אופציה לשלם ולקבל מעין כרטיס שניתן לקנות איתו באינטרנט)

תודה רבה!!!!

רפרפתי על המוצרים ואת מוצרי הכאלוס ראיתי רק שקארט מספקים

כלומר יש שם רק מוצר כאלוס אחד למרות שאחד זה מספיק בשבילי

0 אור 0

New member
כמו שכתבה לילך מעלי - לא מומלץ

לפדיקור יש בחנויות במחיר ממש זול אבנים , ספוגים ופצירות שונות - חבל להשתמש במוצרים שלא מיועדים לעור
לגבי הזעתר ושאר תבלינים, אין שום בעיה לאכול הרבה אם זה טעים לך, וזה נחמד גם לבריאות - ביחוד יחד עם סלט ירקות שמכיל הרבה אנטיאוקסידנטים, אבל אם יש לך ביעה בריאותית שדורשת טיפול, אז זה ממש לא במקום - וכדאי להגיע למטפל בצמחי מרפא
זעתר לא בשקיות אפשר להשיג בחנויות טבע, או הכי טוב זה לקנות כמה שתילים של צמחי תבלין: זעתר וזוטה, רוזמרין ונענע ולואיזה ותימין, ותשתמשי בעלים ישר מהגינה לתיבול המזון והכנת מעדנים.

תודה לגבי הרגל החלטתי לקנות תכשיר לפילינג לרגל שמקלף

את העור התאכזבתי מבייביפוט אז אני אקנה מוצר בחו"ל באיביי פעם ראשונה ( אני לא נוהגת לקנות מחו"ל). לגבי הזעתר שמחה שזה עוזר פשוט אכזב אותי ששמים שם גם מלח רציתי זעתר טהור.
לגבי הטיפול יש לי פסוראיזיס אני נוטלת אנטיאוקסידנטים של אג'ל והפכתי לפני יומיים לטבעונית אני חושבת שיש מצב שאתרפא בקרוב ( כלומר הסימפטומים יעלמו)חודש הבא אני מתכוונת לקנות שוב אנטיאוקסידנטים ( מסתבר שהגוף צריך כמה סוגים) בתוסף וגם אומי שזה תוסף שמבוסס על אצה שמאזנת את מערכת החיסון ( אם היא פועלת יתר אז מאזן למטה וכנ"ל ההיפך). גם של אג'ל תודה

עוד שאלה לאחרונה למדתי חוק בישולי

אם משהו מתוק מידי מוסיפים לו לימון ( זה הופיע הרבה כמוטיב חוזר בתכניות בישול), ואם משהו חמוץ מידי מוסיפים לו מתוק ( לרב סוכר) יש תחליף לסוכר כך שעדיין יצליח לסתור חמיצות בהצלחה בבישול?

0 אור 0

New member
את אמיתית?? יקירה את פשוט חלומם של כל השרלטנים

למה את זורקת את הכסף שלך על כל שטות שמישהו אמר שעוזרת למשהו
אם את רוצה להיות בריאה וטבעונית, אז פשוט תלכי על כמה שיותר RAW - ואז את לא צריכה אנטיאוקסידנטים, כי תקבלי אותם בשפע מירקות ופירות, ולא צריכה להוסיף לימון לסוכר וסוכר ללימון כי פשוט תעיפי את הסוכר הלבן מהתפריט שלך - תבשלי ירקות עסיסיים ובשלים , עדיף הקפצה, צליה בתנור או אידוי, ואז צריך מעט מאד תיבול אטבעי וזה יוצא טעים, בלי סוכר ושטויות, וגם הכי בריא שאפשר
אה - ולתשלום את יכולה לקנות כרטיס אשראי נטען בסניפי הדואר הגדולים. אני אישית מעדיפה פייפאל - הוא מצוין ואמין

תודה

אג'ל לא שרלטנים.
תודה על העיצות אני עדיין בשלבי בישול ראשונים זה לא הצד החזק שלי...
אני עדיין אשתמש כרגע בסוכר כרגע הדגש הוא על לבשל אחר כך נתחזק את הנושא הבריאותי...
וכמובן שיהיה טבעוני.
ולגבי הRAW לא בשבילי ואני חושבת שלמרות שלתזונה יש חשיבות גבוהה ולמדתי את זהעל בשרי עדיין האוכל חסר.... חסר בו בגלל כל הזיהום וכדומה.

\נ.ב. העיצת בישול הזו נכונה בישלתי אפונה

ברסק והיה חמוץ קצת ושמתי כפית סוכר וזה בהחלט הרגיע את החמיצות אולי זה פחות בריא אבל זה בהחלט עובד

למעלה