שלום. פורום מקסים.

שלום. פורום מקסים.

2 שאלות לי ברשותכם... בכמה חודשים האחרונים בערך 7 מתוך 10 הפעמים בהם אני מסתכלת בשעון ביום עולים לי מספרים שחוזרים עם עצמם (22:22 , 00:00 , 14:14 , 19:19 וכו') קראתי באיזה אתר על צירופי מספרים והמשמעות שלהם אבל בגלל שאצלי המספרים כל הזמן משתנים ורק הרצף נמשך אני לא מבינה את הכוונה. והאם בכלל יש בזה כוונה כלשהי? אני נורא רוצה לתקשר ומשום מה לא מצליחה בזה. יתכן שאני לא פתוחה לזה כמו שחשבתי? אולי אין לי את היכולות? תודה מראש לכל המגיבים והמשך יום נפלא :)

שלום נערה

תופעת הרצפים החוזרים של מספרים.. ממש לא יודע לתת הסבר מעמיק אלא מחשבות בלבד. המחשבה שעולה בי כרגע היא שהיקום קורץ לך במידת מה ואומר לך תהי ערנית למסרים. חפשי אחורה ותגלי את chenby היא חווה זאת הרבה עד כדי שהרבה מההודעות שהיא כותבת מורות על שעה של מספרים חוזרים. יתכן ולה יש תשובות לכך. שימי לב לשעה המדויקת שכתבת את ההודעה 10:30 גם זה אומר משהו. יום טוב

ובנוגע לשאלה השניה?..

ובכלל אוכל לקבל מסר בנוגע למה אני אמורה לעשות בכדי שתהיה לי אהבה וזוגיות טובה?

ובכן

אומר את האמת, סיבכת אותי לא מעט, ניסיתי להתחבר ומשהו כאן לא הסתדר לי איתך. רק היום נפל האסימון
מהתחושות שלי עולה כי יש כאן מערכת פחדים שמונעת ממך להכנס לאינטימיות, אני לא סגור אם זה פחד נטישה או פחד משינוי כל שהו. יש כאן המון הפכים, מצד אחד משיכה לאנשים עוצמתיים, סמכותיים, "מלך הכיתה" ומצד שני צורך עצום להיות בשליטה ולשלוט על כל המתרחש. ועוד הפכים- מצד אחד ישנה מוחצנות ווהפגנת פתיחות יתרה אך למעשה ישנה כאן מופנמות וצורך לזוגיות נורמטיבית ושלווה. הדבר החזק שעולה לי הוא הצימאון שלך לידע, לאינטלקט, לחקר... יתכן וכרגע את מחפשת זוגיות למען זוגיות- עצתי לרגע זה הוא לבחור באדם אינטלקטואל שיזין את הראש שלך והתעלמי לגמרי מהמראה והרגש- אני יודע שזה לא נשמע משהו רק שהתחושה שלי מורה שבזמן הנתון יהיה לך קל להתחבר בכל המובנים דרך האינטלקט ולא דרך הרגש.

ועוד משהו

בכותרת למעלה כתבת "פורום מקסים" תנסי לבחון אם יש איזה "מקסים" אחד בחייך - יש שם חשבון שאת צריכה לסגור, זה אולי יענה לך על שאלת התקשור שביקשת.

השארת אותי פעורת פה..

כל מילה כאבן. הפכים. קיצוניות. ועל זה נאמר - בהחלט! בנוגע למקסים , בהחלט יש מקסים בחיי. אחי הגדול. מערכת יחסים לא קלה ריגשית כך גם עם אמא.אחרי מחשבה מעמיקה הבנתי שיש לי כלפייהם המון כעס לא מוסבר. חפרתי חפרתי ולא הגעתי לכלום. אולי תוכל לעזור בעניין? ועוד דבר , בזמן האחרון עולה לי בחלומות ובכלל במחשבות האקס שלי (המיתולוגי). אחרי שנה שכל דבר הקשור בו לא הטריד אותי ולא עניין אותי פתאום צץ המון עניין והמון מחשבות...עליי לציין , שאני לא מעונינת בו כרגע ואולי אפילו יש משהו אחר שמתפתח אבל עדיין משום מקום צצים לי המון חלומות ומחשבות עליו שמטרידות אותי. לא משהו מוסבר. כאילו משהו קרה או הולך לקרות , לא יודעת אם לטוב או לרע אפילו...משהו מאוד כללי ומטריד... האם אתה מקבל משהו בעניין? ושוב , פורום מקסים והמון תודה לך על הזמן , האנרגיות וההשקעה.

נ"ב

לא היה שום טריגר שהוא שעורר את העניין המציק עם האקס. לא רואה אותו. לא שומעת ממנו. שמחה בשמחתו ותו לא. משהו לא מוסבר ולא מציק שיוצר חוסר שקט בנוגע אליו. אולי תוכל לשפוך קצת אור על הדברים יום נפלא :)

בואי נגיד

שהאקס בכלל לא שייך לכאן, כנראה שאת כרגע במצב קצת מעורפל לגבי המשך הדרך הפיזית והרגשית . הצורך להתמלא רגשית מוביל אותנו לא אחת להתלות בזכרונות של "ימים טובים" או "זמנים בטוחים" - כנראה ששם את המצאת. תתחזקי קצת וההסטואיה תדמה לעיתון של אתמול- כבר נאמר שנוסטלגיה היא חולשת ההווה
לגבי הכעסים לאחיך ולאמא, ישנן סיבות רבות לכעסים אלו ואני לא מוצא שכאן המקום לפרט זאת. יום טוב

למעלה