שלום פורום נחמד

שלום פורום נחמד

הגעתי כבר לגיל 35 ואני מרגישה שכל עניין מציאת הזוגיות עושה לי את החיים קשים. אני מחפשת קצת שלווה, אין לי כוח למפגשים החטופים, . שלוש שנים לא היה לי אף אחד. התחלתי לא מזמן קשר חדש שהתחיל בהתלהבות גדולה אבל אחרי חודש נראה לי שאני עדיין מתלהבת והוא מתחיל לדעוך מצידו. אני חושבת שאני צרכיה לגמור את הקשר לפני שיהיה לי קשה יותר, אבל מצד שני לא בא לי להשאר לבד. מתי בעצם אני אמורה להרים ידיים ולהבין שאלוהים לא הועיד לכל אחד על פני האדמה בן זוג?

softy

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה טלי

מערכת יחסים את בטח כבר יודעת כי את ילדה גדולה היא מערכת של תן וקח ויש בה הרבה פשרות לכאן ולכאן. אם את מחפשת את הדמות האידיאלית המושלמת שציירת בדמיונך אז כנראה שתצטרכי לחכות שישבטו לך אחד כזה. אני מציע לך לזרום עם מה שיש על פני האדמות, בטוח שיום אחד יגיע זה שגם יסחוף אותך. אל תתיאשי!

תודה חמוד ../images/Emo13.gif

אני באמת כבר ילדה גדולה בגלל זה אני מתחילה לפחד שעוד לא נולד המכסה שיתאים לסיר שלי. תאמים לי שאני זורמת אם היית יודע עם איזה אנשים אני צריכה להפגש כדי לא להפסיק את הזרימה לא בטוח שהיית ממשיך.

*צופיה*

New member
וזה דווקא מזל גדול

שהוא לא ממש הועיד לכל אחד בן זוג מיועד. תארי לך כמה קשה היה למצוא אותו, בין כל המיליארדים ! נכון. גם ככה זה לא קל. אבל בעידננו, 35 זה לא מופלג. זה יגיע. ובינתיים תהני מהדרך.

softy

New member
צופיה

קודם כל כמו שנהוג אצלנו אני מקבל אותך ב
גדול. וואללה לא חשבתי על זה, הייתי שמח להמשיך ולחפש בין כל המילירדייות עד סוף ימי.

הזכרת לי את

הדרך לאיתקה של קונסטנטינוס קוואפיס גם שם האישו העיקרי הוא הדרך שאתה עושה ופחות המטרה שלשמה יצאת לדרך. תודה לך על ההארה.

DeadAngel1

New member
זה מעניין

שיש כאלה שמחפשים זוגיות בנרות ויש כאלה שנמצאים בזוגיות ומחפשים בנרות איך לצאת ממנה. אין צדק זוגי בעולם הזה.

*צופיה*

New member
וזה לא בשביל

למצוא זוגיות אחרת – אולי זמנית אולי מתחלפת אולי שונה אבל גם סוג של זוגיות ? ובכל מקרה, הדרך החוצה, לאלה שמחפשים אותה יותר מוארת בדרך כלל.

DeadAngel1

New member
אל תהיי בטוחה

ברגע שמערכת הזוגיות המריאה לאויר מישהו למטה כבר דאג לכבות את האורות של מסלול הנחיתה או לחרוש את אותו מסלול כך שהנחיתה עלולה להיות קצת מסוכנת.

*צופיה*

New member
והרי כתבתי "יותר מוארת".

בנחיתה החלק של השליטה והכיוון שהוא בידיך שלך בלבד גדול יותר מאשר בהמראה. ומה עם החלק הראשון של התגובה שלי ?

DeadAngel1

New member
בהחלט כן

האדם הוא אדם זוגי מטבעו (באמת?) ובכל שלא כמו אצל בעלי החיים או שהם מונוגאמים או שהם לא, האדם הוא יצור אמביוולנטי לזוגיות וזה הוא כנראה שורש כל הרע.

pat

New member
טלי

עד לפני 30 שנה היו רק 3 מיליארד נשמות על פני כדור הארץ. כיום עברנו את ה-6 מיליארד! אז, סטטיסטית, יש לך פי שניים סיכויים בשנות ה-2000 למצאו בן זוג מתאים! בהצלחה ואל תרימי ידיים לעולם!

softy

New member
נכון שהמבחר נהיה יותר גדול

אבל יחד איתו זמן החיפוש התארך יותר.

נעמי6

New member
לטלי, הגעתי לכאן לגמרי במיקרה...

ורציתי רק לספר לך שכאשר הגעתי לסביבות גיל 45 הבנתי שכנראה אני אחת מאלה שלא חייבים למצוא בן-זוג כדי לחיות חיים שלמים, מאושרים בצורה סבירה. נכון שהרוב שואפים לזוגיות, ומוצאים אותה, אבל זה בסדר להיות שונה מכולם, לא שיגרתית. לא מוכרחים להתאמץ יותר מדי. אם זה צריך לבוא, זה יבוא. ואם לא יבוא - זה גם בסדר.

שלום חמודה

אני שומעת שאת בקשר חדש שהתחיל בהתלהבות גדולה וזה נפלא , את מחפשת שלווה וגם זה בהחלט נהדר ואת ראויה לשלווה .אני גם שומעת שמצד אחד את רוצה קשר ולא רוצה להשאר לבד ומצד שני את פוחדת להפגע מהקשר . את בת 35 וזה גיל בהחלט בשל להכנס לזוגיות בשלה וטובה עבורך . השלב הראשון , כמו בכל החלטה בחיים ,זה לברר עם עצמך מה את בעצם רוצה : האם את באמת רוצה זוגיות ? מהי זוגיות טובה עבורך ? מה את מצפה לקבל מזוגיות? למה את בעצם רוצה זוגיות ?(להקים משפחה , להיות נאהבת, להיות נורמלית , להתלהב ,להתאהב - מהן הסיבות האמיתיות שלך ). שלב זה הוא מאוד חשוב עוד לפני שאת מחליטה לאן את ממשיכה מפה . הבירור הזה יכול להביא אותך למקומות מאוד מעניינים שלא חשבת עליהם קודם במודע. וזה בהחלט מביא מיקוד לנושא. וכעת אחרי שהחלטת אם את רוצה זוגיות ואיזה זוגיות ולאיזה מטרה - מגיע שלב בו את בודקת מה הדברים ,עוצמות , איכויות שלך שיכולים לעזור לך בכל מה שקשור לזוגיות שאת מחפשת- הפעם הזוגיות האמיתית שאת רוצה לאחר שערכת ברור מהי. וכעת צריך לבנות תוכנית , כן כן , תוכנית לאיך אני משיגה את הזוגיות שאני רוצה (באיזה חוגים אני אמצא את בן הזוג המתאים לי,איך אני רוצה להכיר אנשים ,באיזה גיל ובאיזה מצב משפחתי בן הזוג יהיה המתאים לזוגיות אותה אני מחפשת ...). חשוב לי לציין שפה הגיל שלך הוא בהחלט יתרון . בזוגיות שמגיעה בגיל צעיר 20-30 האדם בתוך הקשר לא תמיד מגובש במה שהוא רוצה, לא תמיד הוא יודע מה טוב ומתאים לו ובעיניי זו אחת הסיבות לכך שאנשים מתגרשים(מה שהיה חשוב לי בגיל 20 בוודאי פחות משנה או אפילו חסר משמעות בגיל 35) . התהליך של ההחלטה מה אני רוצה המקום של העוצמות האישיות שאנו רותמים להגשמת המטרה נותנים בהחלט מוטיב של ההתלהבות . החיפוש והנסיון להגשים מטרה שאת יודעת מניין היא מגיעה ולאן את שואפת להגיע נותנת אור של מגדלור שמנחה אותך בתהליך בהנאה . וכמו כן , אלוהים ייעד לנו עולם שבו נהייה מאושרים , והאחריות לאושרנו היא רק שלנו. לא אלוהים יביא לך את הזוגיות שאת מחפשת אלא התהליך שאת תעברי והידיעה שאם את באמת ובתמים רוצה זוגיות - תהייה לך זוגיות . ואם תגדירי מה את מחפשת יש לך בהחלט סיכוי טוב לקבל מה שאת מחפשת . אני אישית מכירה ומוקירה אנשים רבים שלא וויתרו על הרצון שלהם לזוגיות במשך שנים רבות . והאמונה ,למרות הקשיים וכמובן עם מעידות בדרך , הביאו להם בסופו של דבר את הזוגיות שהם רצו(אישה אחת בגיל 50 ונישאה בפעם הראשונה והשני בגיל 55 שטוען שאשתו השנייה היא הזווג שלו משמיים) אל תרימי ידיים יקירה , יש מה לעשות , והתהליך שמתואר למעלה יכול בהחלט להנחות אותך בדרכך. אם את באמת רוצה זוגיות , אל תתני לפחדים לשתק אותך ולהרפות ידייך מלהגשים את רצונך ,מפגיעות לא מתים לפעמים אפילו לומדים ומתחזקים לפעם הבאה . אני מאחלת לך שתמצאי את הזוגיות שאת מחפשת -תהיה אשר תהיה . ---------------------------------------------- נחמה סבר מאמנת אישית במימד הוירטואלי.

למעלה