שלום פורום נייטוויש

sababaman

New member
שלום פורום נייטוויש ../images/Emo24.gif

יש לי התיעצות. שבוע הבא תיפול בידי הזדמנות לקנות דיסק אחד של נייטוויש, לא משנה באיזה מחיר אבל זה חייב להיות בסניף טאור רקורדס בעזריאלי. יש לי כבר את wishmaster, oceanborn, centurychild & once והשאלה איזה לקנות עכשיו, חשבתי על ההופעה האחרונה (אנד אוב אנ ארה) בהנחה שיש את זה שם, או אולי יש משהו יותר "דחוף" עבורי שניתן למצוא שם. איך ההופעה הזאת (מבחינת הסאונד בעיקר בהשוואה להופעות ואלבומים אחרים)? זה רק dvd או גם סי די מוסיקה? בתודה רבה לעונים בועז

Transcending

New member
בדיסק סנטר ב.. דיזינגוף

יש לך את כל הדיסקים שלהם בחמישים שקלים :) [5 אלבומים+ האי פי]. ההופעה באנד אוף אנ ארה [בעיני] היא דיי טובה, אבל... יש לי בעיה כללית כזאת עם אלבומי הופעה, כי בשלב מסויים נמאס מהם ו.. זה לא כמו דיסק אמיתי. לפחות ככה אני חושב.. אה וכן זה תלוי בגרסה שאתה קונה... אני לא מתמצא בזה אבל בטח יעזרו לך יותר ממני בקרוב X_X הממ... זה חייב להיות שם? לפי מה שאני יודע יש במקומות יותר זולים...

Itay Simons

New member
אמממ

קודם כל, ההופעה מדהימה. דבר שני, אני לא מאמין שזה קיים בטאוור רקורדס..

LadySilkworm

New member
יש שתי גרסאות של הדיוידי

אחד עם שני דיסקים של אודיו מההופעה, אחד בלי.

LadySilkworm

New member
אז אין כוח להשקיע

אלא אם כן התכוונת ברצינות ולא בציניות ואז יצאתי מפגרת

תשמע

בעיקרון חסרים לך 3 דיוידים (2 הופעות..), אנג'לס פול פירס, אוור דה הילס, ועוד כל מיני סינגלים. אני חושב שבטאוור אפשר למצוא רק אלבומים של נייטוויש, לכן הבחירה שלך היא בין אנג'לס ואוור דה הילס. את אוור דה הילס לא יצא לי לראות בטאוור אז נשאר לך אנג'לס. בהנחה שיש את שניהם, אני עדיין ממליץ על אנג'לס, האלבום האהוב עליי שלהם. שלא לדבר על זה שחצי מאוור דה הילס זה מהופעות חיות...

למעלה