שלום פורום...

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ועוד חול, ברק במיוחד

בשבילך: השבוע שאלו את יענקלה פרוינד (ההוא מהרדיו עם משחקי המילים למי שלא מכיר אותו), האם יש בעברית תרגום למילה "אופוויט". לא אחד כמוהו יודה שאין, ולכן ענה תוך כדי מחשבה על תשובה הולמת, שיש. נו ומה תרגומו למילה? טוב לא אמתח אתכם ואגלה: ...."לבן כ חול". וזה כדבריו קשור גם ליום העצמאות, וגם לצבע. אצלו לכל דבר יש במשחקי המילים,לפחות שני פרושים. ושוב בברכת צהוב עולה ושבת שלום evike.

ju100

New member
ביטי אתה...../images/Emo41.gif

ואופנת נשים...אממממ..שמיים ומים... רק שתראה טוב..ותריח טוב...לבן שבור?..
..

גלי®

New member
מצטערת להתערב, אבל הוא צודק...

אחד מהכינויים העבריים של האוף-וויט הוא "לבן שבור"...

B T1

New member
../images/Emo8.gifמה זה מצטערת?... מחובתך...

להתערב למען קרוביך. (בייחוד אם הם צודקים) שרון לא מתערב, הוא יודע שלא גלעד ולא עמרי לא צודקים.

גלי®

New member
אכן, מחובתי... בעיקר אם אני רוצה

ארוחת צהריים בשבת... :))))))

B T1

New member
בהיסטוריה של ההונגרים יש...

מקרים, שבעבור פחות מזה בגדו במולדתם. הצרפתים אומרים: חפשו את האישה. אני אומר:, בכל עסק ביש, חפשו את ההונגרי. את הבגידה, שהאשימו את קפטיין דרייפוס עשה האציל ההונגרי גראף אסטרהאזי.

גלי®

New member
במקרה שלי, זה לא "שרשה לה פאם",

אלא "שרשה לה שניצל"... :)))))

ברק 188

New member
נשמע לי כמו אדית פיאף מורעבת

פם פררר..לה פעם, ומזמן . ומה אתה עשית בשביל ..השניצל? אגב מי ראה את פלטו שרון אצל "יהורם בגאון"? סיפר שם שבצרפת יש אורות יפים, אוכל,מעולה ,יין משובח, בחורות יפות, אבל הצרפתים חר'ה, מישהו מכיר עוד מקום כזה? או שצרפת יש רק אחת.

גלי®

New member
אדית פיאף לא הייתי אומרת...תמצא

מישהי קצת יותר "מוצקה" בתור דוגמא... האומנית המיוסרת אפ'פם לא היתה האידאל שלי... מעדיפה תדמיות שהולכות טוב עם אוכל איטלקי עשיר ועתיר קלוריות... בקיצור, מאמא קס מתאים לי יותר... <אמרה גלי, והלכה לבלוס עוד סנדביץ'...:))) >

ברק 188

New member
רק תבחרי

מריולנצ'ה- (הליצן)-אופרה טוני הקטן (לב מטורף)- קצבי בובי סולו (צועניה)-רומנטי נאדה (הלך השניצל)-היתה חתיכה,וגם השניצל.
סתם כך יום טוב וד"ש לאבא.

גלי®

New member
בחרתי: "הצועניה שהלך לה השניצל, על

הליצן בעל הלב המטורף"... איך זה? :)))))))

למעלה