שלום פורום

שלום פורום

הצצתי ו... די התרגשתי לדעת שיש נצר במדינתנו למשפחת אל כוויתי, שאת שיריה אני כה אוהב ומלמד. השמחה מגיעה קודם כל מהעובדה שאני מזרחן (מהמורעלים שבחבורה...) ורקדן מקצועי של מחול מזרחי (שזה אומר ריקודי מקל, דבקה ועוד). זה ממשיך מכך שאני עוד מעט מעביר קורס לימודי, שבו לאחים אל כוויתי יהיה משקל חשוב בו. במסגרת מאמציי לאתר חומרים ביוגרפים ומוסיקליים עליהם, ראיתי שדודו טסה הינו נכד (תקנוני נא אם אני טועה) למשפחה חשובה זו. מאוד יפה לראות כיצד דוד עורג למורשתו התרבותית, ומחזיר עטרה ליושנה בעזרת ביצועו לפוג אל נח'ל (מעל עצי התמר) ולתר'יב עני ותרוח (נעלמת מעימי והולכת לך). תענוג צרוף זה לי, בהיותי חובב מוזיקה ערבית מאוד מאוד. אני מאחל כמובן לדודו כאומן יוצר המשך הצלחה. הנגיעות המוסיקליות במורשת סביו - חשובות ומרגשות. ישר כוח. אני מקווה שנוכל לשתף פעולה מבחינה אומנותית, אבל איך אומרים... עוד חזון למועד. חג שמייח לכולם, אלון

RTur

New member
אלון ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן להישאר כאן בפורום... אני רואה שאתה יודע את פירוש שמות השירים של דודו.. יכול להיות שאתה יכול לפרש ממש את כל השיר? אני כבר המון זמן רוצה לדעת מה לעזאזל דודו שר שם ואין מישהו שיכול לתרגם לי (דודו קצת עצלן
). אשמח מאוד אם תוכל לפרסם תרגום של שני השירים האלה..
ארתור

חן חן על קבלת הפנים

אוכל לתרגם כמובן בשמחה רבה, אך אני צריך קצת זמן בשביל זה... לא אשכח...

למעלה