שלום פורום!

my name is xxx

New member
שלום פורום!

יש לי שתי שאלות לבחורה שרק בתהליכי גיבוש מסע, את היעד בחרתי ואין על מה להתווכח אני טסה לדרום אמריקה. שאלה ראשונה- אני מתכננת לטוס בתקופה של אוקטובר-אפריל 6-5 חודשים בערך ממי שכבר עבר את המסע ולמי שמתכנן ועשה כבר בירורים, עם כמה כסף צריך להגיע בכדי לחיות בצורה שהיא נורמאלית הכוונה, לא לחשוב על כל מטבע שיוצא מהכיס וכמובן גם לא להתפרע במלונות 5 כוכבים. שאלה שתיים- האם אתם טסים/טסתם לבד או עם פרטנר, במידה ונסעתם לבד איך מסתדרים?! בעיקרון עדיין לא מצאתי פרטנר לטיול עוד מחפשת... תודה תודה לכל העונים!!

bananaboy8

New member
bienvenida !!

שלום לגברת ללא-חתימה הסכום לו את זקוקה תלוי כיצד את מתכוונת לטייל. המשוואה אומרת שככל שרצים מהר יותר ממקום למקום, כך מוציאים יותר כסף !! בעברית זה אומר שאם תדחסי 4-5 מדינות ל 5-6 חדשים תצטרכי לחשוב על ממוצע של 1000-1200 דולר לחדש (וזה בהנחה שבוליביה ופרו כלולות בתכניות שלך, שכן הן מורידות את ממוצע ההוצאות). מנגד זה אומר שאם "תרכזי מאמץ" באזור גדול, או במדינה או שתיים, תוציאי כנראה הרבה פחות כסף, וגם תראי ותספגי ותחווי הרבה יותר מן המקום. במקרה או לא יצא לי לטוס לבד. הדבר עליו אני יכול להמליץ לך יותר מכל (וללא קשר לשותפים) הוא ללמוד ספרדית לפני, במהלך ולאחר הטיסה. למצוא שותפים לטיול זה אחד הדברים הקלים ביותר. פשוט מתיישבים שעתיים באיזה הוסטל, מקשקשים קצת ואומרים "הי גם אני בדרך ל...", והופ ! יש לך שותפים !! מה שקשה זה למצוא שותפים שבאמת מתאימים לך. לשם כך את צריכה להכיר קודם את עצמך ולדעת מה בדיוק את מחפשת, ולא לפחד מניסוי ותהיה... בהצלחה ולהתראות, יותם

my name is xxx

New member
תודה רבה על תשובתך!

אני חושב על ארגנטינה בעיקר מקסיקו בולבייה ואולי אולי ברזיל אבל כמו שכבר הבנתי הכל נתון לשינוי בזמן הטיול ושום דבר לא באמת כמו שהוא מתוכנן לכן אני עם ראש פתוח לגמרי. לגבי שותפים, קצת מלחיץ אותי כל העניין של להגיע למדינה חדשה לבד וידוע לי שבדרך כלל כבר מתחברים למישהו בטיסה אך עדיין זה די מלחיץ שנמצאים בחוסר ודאות מה יקרה לאחר הנחיתה. מה עוד שנראה לי הרבה יותר כיף לתכנן עם עוד מישהו טיול כזה ללכת להרצאות ביחד וכדומה...

למעלה