שלום פורום !

conatus

New member
שלום פורום !

נתקלתי בפורום ממש במקרה ומייד עלו בי זכרונות וגעגועים לעיר בה נולדתי וגדלתי. אני כבר כ 15 שנים לא גר בראשון, אך כל זכרונותי היפים הם ממנה. נולדתי בבית החולים אסף הרופא - כמו רובכם אני מניח - וגדלתי בשכונה קטנה שנקראה אז רמת אליהו באזור מערב העיר. יש לי המון זכרונות מהאזור ההוא שהיה מוקף בדיונות הרבה לפני שהחלה הבנייה המאסיבית, למעשה אני זוכר את הבניין הראשון שקראנו לו בשכונה "דרוקר" על שם הקבלן. לי אישית הבנייה המואצת באזור מערב העיר לא עשתה טוב מאחר ונהגתי לטייל שעות רבות עם הרועה הגרמני שלי ולאט לאט הלכו השטחים האלה והצטמצמו. את חוף פלמחים תמיד העדפתי על פני חוף ראשון בגלל האקזוטיות והפראיות שבו. אני מדבר על המון שנים אחורה בזמן שהחוף היה כמעט בתולי ויפהפה מאוד. מקומות הבילוי אז היו מאוד מצומצמים ומי שהיה רוצה לבלות היה "יורד" לעיר שם היה מועדון בשם קונקורד בהרצל ליד התחנה המרכזית במרתף. אני יכול לספר לכם עוד סיפורים רבים... אסף

conatus

New member
היי רויטל

עזבתי את העיר בעקבות "סכסוך" עם משפחתי. עזבתי את הבית בגיל צעיר בגיל 21 בערך יצאתי לעולם. אז עוד הייתי חייל ומאז התגלגלתי להמון המון מקומות. אני מני שיצאתי לנדודים על מנת לחפש ולבנות לעצמי זהות חדשה ועצמאית. מעת לעת אני מגיע לראשון ובמשך תקופה מאוד ארוכה שמרתי על קשר עם העיר והסביבה כשהייתי מגיע מדי שישי למגרש המשחקים שקרוב לאמפיתיאטרון במערב העיר לשחק כדורגל עם אותם חבר'ה מהשכונה בה גדלתי. וכשהגעגועים ממש ממש גוברים אני חוזר למחוזות ילדותי אל בית הספר היסודי בו למדתי ואל השבילים אשר הכרתי אותם שבילים שצעדתי בהם כילד וכנער. אין כמו ראשון... היום אני גר בתל אביב ומנהל כאן את חיי אבל מבלי להיות קשור יותר מדי לסביבה כי המקום בו אנו גדלים כילדים וכנערים רק אליו באמת אנו נקשרים זו דעתי. אסף

הקונקורד ../images/Emo3.gif

כשכולם נהרו לשם, העדפתי להישאר בבית או לחילופין ב"עומרי"..נראה לי שרק אני אף פעם לא הייתי שם. (האמת, גם לא ברמת אליהו) כבר מזמן אין חולות בראשון, אין לי מושג איפה תנועות הנוער עושות את אשר הלילה שלהם...
וחוף פלמחים תמיד עדיף על חוף ראשון

למעלה