שלום פיפול......מה המצף איתכם??

שלום פיפול......מה המצף איתכם??

הגעתי למסקנה (שאהבה זה דבר.....סתם) שפה הרבה יותר תוסס ושיש פה חיים........ Not!! סתם אז מה קוריי??? יש חידושים שלא שמעתי עליהם עדיין בשכונת "העוני" בה אני חיה? משהו על פיטר, יהלי ושאר הגברברים הכוסונים?? חדשו לי פיפול..... אני פה....לבנתיים... שלום לום לכם , שיוו כאילו......

ברוכה הבאה !!! ../images/Emo24.gif

אז ספרי על עצמך.., מי את, מה את וכו´.., שימי לב יש שירשור היכרות...

ת´אמת אני לא חדשה פה..אני כבר ישנה

לי קוראים רקפת, ואני גרה בשכונת הצמחים, רחוב כלנית 2.... כמובן משכונת גימל המפוארת של ת"א......הלו כאילו...... שייווו......איזה רמה...... הקיצקץ, אני מתה על התחת של פיטר ורק בגלל זה אני פה.....וכמובן גם על חלק מהשירים שלהם....... :) יהלי......אתה חתיך אחושילי!!!!! תמשיך ככה להמיס אותי כל פעם מחדש אח´שלי..... :) מתה עליכם כפרוט!!!!!!!!!!!!!!!!!! רקפת.....

כן כפרה תצמעי את וכולם....

שמעתי שתהיה הגבלת גיל בהופעה הבאה לשש ומעלה אוי איזה חרא זה איך נכנס?????????? אם מישהו ימצא פתרון שיגיד לי ומהר כי אני ממש מודאגת ואני לא יודעת מה איתכם איך תוכלו לוותר??? וגם, שלשום ראיתי את פיטר ברחובב איזה כוסון!!!!!!!!! הוא לבש חולצה אדומה כזאת יוו יש לו טעם לבן אדם :)

נו וודאי!! מי את חושבת מתאימה לו

כל בוקר את הבגדים??? הלא זאת אני ירוק וסגול, כתום ושחור, פסים עם נקודות כן כן זאת אני....... קרדיט אליי בבקשה....... יהלי כל בוקר מתדפק על דלתי הכסופה במטרה למצוא בגד תואם לנסיעת הבוקר שלו על אופניו הנוצצות "שייני שייני".....שיו איתכם.....

למעלה