שלום. פירוש פריסת פרסה ?

שלום. פירוש פריסת פרסה ?

אשמח אם תוכלו לפרש לי את פריסת הפרסה שעשיתי באתרו של אורי רז. אני ובן זוגי חושביםעל הגירה מהארץ מהסיבות הידועות של מצב כלכלי בכי רע, מצב בטחוני לא יציב , סיבות חברתיות וסיבות אישיות נוספות. שאלתי בפריסה היתה האם כדאי למשפחתי להגר בזמן זה מהארץ ? הפריסה שהתקבלה : 1. עבר - אוהבים 2. הוה - נער הגביעים 3. עתיד - קיסר 4. רצונות השואל - 6 מטות 5. סביבה - מוות 6. חששות השואל - 6 מטות 7. סיכום - הכוהנת הגדולה. הבנתי מקריאה בין הודעות הפורום שאם קלף הסיכום יוצא קלף הכוהנת הגדולה לא מפרשים את הפריסה. האם עלי לעשות פריסה נוספת? ואם לא אשמח לשמוע את דעתכם על הפריסה שהתקבלה . תודה רבה.

blackcat2

New member
הי../images/Emo13.gif

ללא קשר לכוהנת הגדולה שהופיעה בסוף הפריסה בטעות ציינת את אותו הקלף פעמיים- 6 מטות. אני ממליצה לעשות פריסת שאלה: האם טוב וכדאי לי ולבן זוגי לעזוב את הארץ ב- X זמן הקרוב (תבחרי תקופה) סה"כ 7 קלפים+ 1 קלף מסכם- סה"כ 8 קלפים. ממתינות לך.

תודה על ההכוונה.

עשיתי פריסת שאלה של 8 קלפים , לשאלה האם כדאי לי ולמשפחתי להגר מהארץ בתקופה הקרובה ? הקלפים שהתקבלו : 2 מטות, יום הדין, 10 חרבות, אביר המטבעות, 9 חרבות, שמש, כוכב, 7 גביעים קלף סיכום - 7 מטות מקוה שהפריסה הזאת יותר מתאימה. תודה שוב

blackcat2

New member
הי../images/Emo41.gif

האם- 2 מטות טוב- יום הדין וכדאי- 10 חרבות לי- אביר המטבעות ולבן זוגי- 9 חרבות לעזוב את הארץ- שמש ב- X זמן הקרוב -כוכב סיכום- 7 גביעים אני מודה שמדובר לטעמי בפריסה מורכבת. 2 המטות הפותחים את הפריסה מציגים את שאיפותיכם. נראה כאילו אתם, כמו הדמות בקלף (שאגב נחשבת לקולומבוס) מביטים בערגה לעבר האופק בתכנון ליציאה לדרך אל מדינה מרוחקת. המעבר למדינה אחרת יכיל בתוכו שני כוחות מנוגדים תחושה של הארה, הקלה ואמונה כי דברים יבואו על מקומם בשלום (יום הדין) אל מול תחושת חרדה, בלבול ואף כישלון. (10 חרבות) נראה כי יש פוטנציאל טוב לעזיבה את הארץ אולם ניכר כי יקח זמן מה עד שדברים יבשילו ויסתדרו עבורכם כאשר תימצאו שם. העניינים עבורך יתקדמו באיטיות יתירה מה שעלול להפריע לך ואילו בן זוגך עשוי להתמודד עם נדודי שינה או מחשבות טורדניות מאד. למרות הכל, לטעמי, הפוטנציאל טוב והוא נראה בקלף השמש המדבר על עצם העזיבה. זהו קלף אופטימי המציין תקופה אופטימית, נינוחה ושבעה. (ולמען האמת קלף זה גורם לי לחוש כי השהות בחו"ל עשויה להוביל להגדלת המשפחה שלכם, באם תבקשו זאת). והכוכב המדגיש את התקופה שתחמת בה את הפריסה מדגישה כי מדובר בחלום שעשוי להתגשם גם נוכח ההליכה אחר צו הלב והאמונה הפנימית. מה שחשוב זה שכדאי שתמסמסו עד כמה שניתן את החלומות הגדולים והאופטימיים ונסו להכניס יותר ריאליה לחלומות הלגיטימיים שלכם, זה עשוי לתת לכם פרופורציה ולהכין אתכם טוב יותר לעזיבה. אשמח לשמוע את דעתך. בי

הי חתולה שחורה ../images/Emo54.gif

הפירוש שלך מעניין. אינני מבינה בפריסות דבר אך כמה נקודות מתוך הודעתך די תואמות את מה שאנו מרגישים, בעיקר הקטע של הציפיה לנסיעה , וההתמודדות הנפשית עם על התהליך. למען האמת, קראתי את ההודעה מספר פעמים,ואולי בגלל שזו פריסה מסובכת, וכנראה לא ניתן לקרוא בפריסה, לא מצאתי תשובה חד משמעית או נוטה לכיוון זה או אחר בהודעה שלך. הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו יותר מדי ריאליים ופחות מדי חולמים וזה בא לידי ביטוי בצורה משמעותית במחשבות, ברגשות ובצעדים שאנו נוקטים כדי לצאת לדרך. אני מאוד מאוד מודה לך על התשובה והקדשת הזמן. תודה,

blackcat2

New member
הי../images/Emo39.gif

בגלל שהקלפים העידו על תקופה של תחושת כישלון, בלבול, אי נוחות ואיטיות יתירה לאחר העזיבה את הארץ (10 חרבות, 9 חרבות, אביר המטבעות), חשבתי שאולי כדאי מראש להדגיש את חשיבות מסמוס הפנטזיה על מנת להקל עליכם את ההתמודדות עם "החיים האמיתיים". הנחתי שאם אתם פנטזיונרים גדולים חשוב להבהיר מראש את שצפוי בתקופה הקרובה על מנת שתוכלו להיערך נפשית בהתאם. אבל.... מאחר והדגשתם כי אתם רואים את העזיבה במונחים ריאליים ואתם ערוכים לקשיים אין חשש שהקשיים יתפסו אתכם "עם המכנסים למטה" . הפריסה מדגישה, בעיני, כי עליכם לקחת בחשבון כי לעזיבה את הארץ יש פוטנציאל נפלא עבורכם אולם תיאלצו לעבור את התקופה הקשה הראשונית. אני מקווה שכעת התשובה הינה חד משמעית וברורה יותר. אני ממליצה גם להמתין לתגובות נוספות של מפרשות על מנת לקבל תמונה מדוייקת יותר. בהצלחה.

למעלה