שלום פעם ראשונה

Durik4sk8

New member
שלום פעם ראשונה../images/Emo13.gif

דבר ראשון שלום לכולם אני רוצה להציג לכם שיר שכתבתי אני מקווה שתתנו לי ביקורת בונה מוזר הפחדים עוצרים אותך תוקעים אותך מרגיש קפוא אי אפשר לברוח ואין אפשרות להישאר מסתכל איך הכל נשחת מחפש אחר עולם אחר תוך שנייה אחת הכל נהרס הכל חסר טעם בלי אוויר בלי נשימה ואין עזרה האמבולנס איחר בדקה מרגיש מוזר בתוך העולם מרגיש בתוך בועה מרגיש שלחיים אין מטרה ולמוות אין נחמה רק לאור שמימי יש כוח לרפות את חסרי ההגנה חיים זה לא עבודה קשה זה הגנה מפני הסוף הרע

Durik4sk8

New member
עוד שיר

שכתבתי באמצע שיעור ספרות הסיפור בתן לי השראה לכתוב הירשל ובלומה כל נגיעה חטופה נותנת הלם אזהרה הלב משתגע הדם זורם והמוח מתחיל לאבד שפיות כל הסובבים חושבים שהוא משוגע אך בליבו הוא יודע שהוא ננגע על ידי חץ של אהבה החברה נותנת שלט אזהרה האהבה אינה ניתנת למימוש עצם ליטוף של שיער חלק נותן הרב איסור למרות שהחוקים פועלים כלפי החברה הלב מתגבר אף יותר את האהבה אי אפשר לממש זה אסור זה רע זה נותן תשוקה זה חטא של אהבה אנשים חושבים זה רע אך זה בלתי ניתן לעצירה

דק1

New member
ברוך הבא

כתבת את השירים בפורום החברתי במקום בפורום שירה. כדאי לך להעביר אותם שם מקומם. למרות שזה לא תפקידי אני מפנה תשומת לבך שעל פי הכללים יש לפרסם יצירה אחת ביממה. נחיתה רכה ובהצלחה.

למעלה