שלום 'פשר עזרה....

1roi1

New member
שלום 'פשר עזרה....

שלום יש לי נגן MP3 אלה של המדבקה שאתם מכנים אותם כך... אז בקיצר יש לי בעיה אני מעתיק אליו קבצי ואחר כך שאני מוציא אותו לחלק מהקבצים הוא רושם file error שאני מנסה לנגן אותם בנגן נגן בנפח 512 מגה.... קניתי אותו ככה לפני חצי שנה אבל בגלל הקטע הזה של הfile error התעצבנתי ולא נגעתי בו איזה 5 חודשים... עכשיו אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת... תודה רבה למי שעוזר ולמי שינסה.....

weird dust

New member
איזה פורמטים הנגן תומך?

איזה פורמט השירים? MP3 WMA אולי משהו אחר?? זה עלול לגרום לפייל ארור.

weird dust

New member
לא יודע

פייל ארור זה 99 אחוז קובץ שהוא לא מכיר. יש סוג קובץ שהוא לא יודע לקרוא. ד"א (קצת לא קשור) - שמתם לב שיצאו עכשיו נגנים ג'נרים 2 ג'יגה?? זה יותר ממה שיש להרבה חברות

1roi1

New member
ש גם לפעמיםם.....

יש לפעמים גם disk error זה משנה משו...?

1roi1

New member
עוד משו....

פעם הוא כותב על השירים פייל ארור ופעם לא שאני מכניס אותם יכול להיות יש התנגשות בחומרה או משו כזה...? או שיש דרך העברה אחרת חוץ ממדיה פלייר והדרך הרגילה....!

יאיר B

New member
Disk error זה לא סימן טוב...

יש עדיין אחריות? אולי הגיע הזמן להפעיל אותה...

1roi1

New member
אממממ...

כבר החלפתי אותו פעמיים יש לי אחריות אבל צשום מה עשיתי שדרוג קושחה אז לא נראה לי שהאחריות תתפוס.... יש אולי פתרון אחר לזה אני יודע כי מה אין לי כבר אחריות איך שהבנתי ואין לי כסף עכשיו לקנות אייפוד....

יאיר B

New member
איזו קושחה התקנת?

מאיפה הורדת אותה? אם התקנת קושחה שלא מתאימה - יכול להיות שדפקת את הנגן (למה זה טוב בכלל לעדכן קושחות בנגנים כאלה?) בעיקרון, אם בשירות לא ירצו לטפל בו, זרוק לזבל וקנה חדש. להבא אל תעדכן קושחה.

1roi1

New member
לא זוכר בידיוק...

אבל גם לפני שהתקנתי תקושחה החדשה היה תבעיות האלה של של ה error וחשבתי שאם אני יעדכן הבעיה תיפתר אני לא זוכר בדיוק אההה ועוד דבר אחד.... לאחר שהתקנתי תקושחה היה לי רק צבע אחד בנגן והרדיו נמחק לי משו וזה בא בסינית....

יאיר B

New member
הרדיו נמחק לך? אז התקנת קושחה

לנגן עם רדיו באוניות... בקיצור, התקנת תוכנה שלא מתאימה. לנגנים הללו קשה למצוא קושחות שמתאימות להם (כי אין להם ממש חברה והיא לא ידועה). יכול להיות גם שמראש הוא היה דפוק (זה קורה די הרבה בנגנים כאלו). תנסה את השירות ואם לא ילך, כנראה שתאלץ לקנות חדש.

למעלה