שלום צריך את עזרתכם!!!!!

avi01

New member
שלום צריך את עזרתכם!!!!!

אז ככה שמי אבי ואני בן 16 יש לי כרגע קונפליקט קשה עם הוריי!!!! ואני רוצה להתייעץ איתכם מה אני יכול לעשות?!?!?!! בשתיי מילים על מה הקונפליקט: יש לי לחברה כבר שבועיים שבת 22 . הוריי עד היום לא אמרו כלום תחת הסיבה שאוליי ניפרד. אחרי שאחי ניסה לדבר עם הוריי וגם אני אמא שלי הבינה שאני לא אוכל לסבול את הפרידה שלה ואני אוהב אותה יותר מכול דבר בעולם. אז היא פלוס מינוס נכנעה כי אין לה ברירה. לאומת זאת אבא שלי לא רוצה להיכנע והוא מאיים בכך שאם לא ניפרד הוא ידבר איתה ואם הורייה ואם זה לא עוזר לפתוח בהליכים משפטיים. אני לא רוצה להגיעה לזה כי אני יודע שהיא תפרד ממני בכוח אם הוא יעשה זאת מתוך סיבה שהיא לא רוצה שאני והוריי יפסיקו לדבר בגללה. אנחנו אוהבים אחד את השני יותר מכול דבר אחר ושוב אנחנו לא נוכל לסבול את הרידה אתמול כשדיברתי על כך איתם אני כבר התחלית לבכות מהמחשה רק להיפרד ולדבר איתה על זה ולא רציתי לישון או לקום למחרת (היום). כאן אחרי השתיי מילים הארוכות (אני מצטער על המגילה) אני רוצה לישאול אותכם מה אני יכול לעשות ומה אתם מציעים לי? *נ.ב. משפטיית אני יכול להיות איתה בלי לפחד בגלל הגיל אבל מצד שני יש חוק שאומר שאני חייב להשמע להם

gal-or

New member
אבי,

שלום, לעניות דעתי אתה חייב אבא שלך צודק. חמוד, שבועיים זה כלום בכל הקשור לקשר. אתה עוד לא מכיר אותה, עוד לא יודע מי היא והתפקיד של אבא שלך הוא להגן עליך. לדעתי, אתה צריך לחפש מישהי בגילך או מקסימום שנה מעליך. עדי

oRockGirLr

New member
אוקי.. ../images/Emo105.gif

למרות שהפרש הגילאים ביניכם .. ממש לא נורמלי. טיפשי לחלוטין אפילו. אבל נגיד, אם אתם אוהבים. תסביר להורים שלך שכרגע אתם בקשר, ואתם אוהבים אחד את השני ושיניחו לכם כי בסך הכל זאת תקופה בחיים שלך ובסופו של דבר גם אתם תפרדו כמו כל זוג. אני מבינה את הקושי בלגמור קשר במצב שיש אהבה אדירה משתי הצדדים :\ זה ממש לא קל. אז תסביר להם ככה.

avi01

New member
........

בקשר לתגובה הראשונה אני מבין אותך ואת מבט ראייתך אבל אני לא יכול להפרד ממנה. בקשך לתשובה השניי שך רוק גירל אני ניסיתי לדבר איתם אמא שלי הבינה והוכתי לה את אהבתי עלייה וזה שאני כלום בלדיעה. אני מבין את כולם כשאומרים שאי אפשר לדעת על בנדם תוך שבועיים ואני כן הספקתי להכיר אותה מכול הבחינות וכשיצא לנו לדבר על הנושא אף אחד מאיתנו רוצה להפרד ולא אני או היא לא יודעים מה היה אם נפרד.

oRockGirLr

New member
אני מבינה את ההרגשה שלך :\ ../images/Emo105.gif

היה לי סיפור כזה השנה. אבל לא הצלחתי להלחם בהורים שלי :S תנסה.. תנסה להסביר להם בכל דרך אפשרית שזאת רק תקופה ואתם לא תתחתנו או משהו :S

avi01

New member
.......

מצטער לשמוע שזה גם קרה לך!! בקשר להגית שזה עניין של תקופה לא אני ולא היא יכולים להגיד כך כי אנו מתכננים להשאר וכול שאר הירקות!!!!

oRockGirLr

New member
אמממ בסופו של דבר ../images/Emo105.gif

כל קשר כזה נגמר. אתה בסך הכל בן 16 אתה לא מתכוון להתחתן עם מישהי שהכרת בגיל כל כך צעיר :$ צר לי לבאס.

faith2

New member
../images/Emo45.gifצודקת....

אם היה לי שקל על כל האנשים שרציתי לחיות איתם את חיי....

faith2

New member
צר לי,

אבל חוקית- היא עוברת על החוק. במידה ואתם מקיימים יחסי מין- ההורים שלך יכולים לתבוע אותה- כי הם האחראים עלייך מבחינת החוק עד גיל 18...והם יכולים להשתמש בסניף "אינוס קטין".
אבי, למה לך להשקיע את השנים היפות הללו על בחורה שנמצאת בשלב אחר בחיים שלה?? שלב שבו היא כבר מתחילה לבסס את החיים שלה? זאת רק עצה, אני מעולם לא הבנתי איך קשרים כאלה מתקיימים, אבל כמו שחוקי היקום עובדים- כנראה אני אמצא את עצמי עם חבר פלוס 10 שנים עליי

avi01

New member
.......

בדקתי את העניין של החוק מותר לי להיות איה ואפילו לקיים איתה יחסים בתנאי שאין יחסיי תלות. מרות, עבודה או שירות. בקשר ללהיות איתה בהמשך אני מאוד מקוורה ורוצה שכן. אני בנדם למרות שאני בגיל קטין אני כול הזמן חושב ועושה את מעשיי בייחס לעתיד שאני רוצה כלומר אני לא אתחיל משהו שאני יודע שהו אלא יחזיק מעמד כמו לדוגמע מה שנקרא סטוטס. אני מבין את מבט הראייה שלך ובגלל זה אני לא חולק על הדיעה שלך למרות שאינ לא הכי מסכים לדעתי זוג שאוהב באמת אחד את השני שום דבר לא יפריע להם להיות בייחד בישביל אהבה אין גיל (אני תמיד הלכתי על העיקרון הזה)

אני לא בטוחה בזה

אני בת 18 והחבר שלי בן 17 ופעם צחקנו על זה שהוא יכול לתבוע אותי, אך אז (אחרי שפישפשנו קצת בספר החוקים)זה נתגלה כלא נכון מכיוון שבגיל 16 או 17, כשכבר יש תאודת זהות כבר אי אפשר להאשים אדם בוגר ב"אינוס קטין". כלומר, ההורים שלו חוקית לא יכולים לעשות הרבה. מה שלא מונע ממני להיות נגד הקשר אבל מבחינה חוקית הם בסדר.

ofra176

New member
יש אולי קישור לחוק הזה?

או מישהו שיכול לפרט טיפה יותר? האם יש הבדל אם הקטין בן או בת? והבוגר? סתם מידע שנראה לי חשוב לדעת.. על כל צרה שלא תבוא..

faith2

New member
אני חושבת שאת טועה....

אם אתם רוצים אני אבדוק לכם את זה מחר על הבוקר...אבא שלי חוקר והוא הרבה מתעסק עם החוקים הללו. זה כמו שאם את רוצה למשל לעבוד, לתרום דם, תרומת איברים וכל זה- את חייבת את חתימת האוטרופוס שלך..

היי

כן, משפטית אתה יכול להיות איתה. בגיל 16 כבר יש לך תאודת זהות ומהבחינה הזאת היא לא עוברת על החוק. אבל! ויש אבל גדול. מניסיוני, שהיה לי סיפור דומה מאוד בעבר אני חייבת להסכים עם ההורים שלך. תראה, קשה לי להאמין שבחורה בת 22 תתאהב בנער בן 16. זה אולי אפשרי אבל אם אני משווה לעצמי, זה כאילו שהייתי יוצאת עם ילד בת 12. זה לא הגיוני. אתה עוד לומד, היא כבר סיימה צבא, מהר מאוד תגלה שאין לכם על מה לדבר ובוודאי שאתה לא יכול לתת לה את מה שהיא צריכה. לדוגמא, בחורה בת 22 חושבת כבר על לגור לבד (או שהיא כבר גרה לבד) היא עובדת ומסתובבת בחברת אנשים בני גילה. הבחור שהיא תחפש הוא מישהו שהיא תוכל להציג לחברים ולהורים שלה ולאחר קשר ארוך (כפי שאתה מתאר את זה אתה מצפה לקשר רציני) היא בוודאי תרצה לגור עם הבחור וכן הלאה, דברים שלך לא יתאפשרו. קשה לי להגיד את זה, וזה בטח לא נעים אבל קשרים כאלה הם בדרך כלל נוצרים ממשיכה מינית נטו ואינם שווים את המאמץ ואת הריב עם ההורים שלך. אם אתה עדיין מתעקש וחושב שאתם שונים, ויכול להיות שבאמת אתם יוצאים מן הכלל ובאמת היא אוהבת אותך ואתה אותה וכו', מה שנשאר לך זה להגיד להורים שנפרדתם ולהמשיך בקשר ללא ידיעתם. אין חוק שאומר לך להישמע להם. זה מומלץ, אבל אף אחד לא יכניס אותך לכלא כי לא הקשבת להורים שלך. :)

למעלה