שלום! צריך עזרה

Rey De La Selva

New member
שלום! צריך עזרה

אני לא יודע אם זה המקום לבקש, אם לא אז סליחה. לקראת פרזנטציה שאני עורך, אני מעוניין להציג מערכון בנושא ניהול (ישיבת מנהלים/דירקטוריון). זכור לי שמספר תכניות כמו קצרים וכד' עשו מערכונים כאלו אבל אני לא מוצא. האם מישהו מכיר ויכול לכוון אותי? תודה

shellyland

New member
ניסית ב-VOD?

אם תגלה לנו מה נושא הפרזנטציה, אולי נוכל לעזור לך עם רעיונות נוספים.

Rey De La Selva

New member
אין לי VOD

נושא הפרזנטציה הוא ממשל תאגידי. בגדול, אני מחפש מערכון של ישיבת הנהלה (אני זוכר שהיו כמה כאלה בקצרים, ויכול להיות שגם בתכניות אחרות) שמראה כאילו ניהול "עקום" או משהו משעשע אחר.

shellyland

New member
אלי שבשמיים!

לא יכולת למצוא נושא יותר משעמם? ה"הנהלה" היחידה שעולה לי בראש זה מהבנק של הגשש, אבל זה לא מה שאתה מחפש.

Rey De La Selva

New member
כל אחד ומה שמעניין אותו.

אבל תודה על ה"עזרה"... לומר "איפה לעזאזל אפשר למצוא" אמרתי גם לפני ששאלתי כאן...

shellyland

New member
קוקי,

משתדלים לחשוב בשבילך. אתה יכול להיות קצת יותר נחמד.

Rey De La Selva

New member
מעניין

את אומרת לי "לגלות" לך את הנושא של ההרצאה ואז צוחקת על רמת השעמום שלה. מה הבעיות שלך? לא ביקשתי ממך לבוא להרצאה ביקשתי עזרה למצוא מערכון. כ"כ קשה לעזור לבנאדם בלי להעביר ביקורת? ועוד בסוף אני לא בסדר. תודה רבה.

shellyland

New member
לעדי אשכנזי

היתה תכנית בנושא "קריירה". אני מוכנה להתערב שיש שם משהו שקשור בהנהלה ובישיבות הנהלה. השאלה איפה, לכל הרוחות, אפשר למצוא את זה.

shellyland

New member
ובסיינפלד

יש מלא דוגמות. עולה לי כרגע הפרק שבו קרמר החליט לעבוד באיזושהי חברה בלי שאף אחד ביקש ממנו ובלי לדעת מה הוא עושה וגם זה שג'ורג' היה חבר בהנהלה של הקרן לזכר ארוסתו שמתה.

למעלה