שלום , צריך עזרה !

eli1024

New member
שלום , צריך עזרה !

שמי אלי אני אהיה בן 42 באוקטובר אני סובל מהפרעות כל החיים וגם אובחנתי לפני 13 שנים ומאז אובחנתי עוד כמה פעמים עם בעיות של OCD, חרדות חברתיות ... גם אובחנתי עם דיסלקציה אם זה קשור לפני כמה ימים הבנתי שזה יכול להיות אוטיזם התעניינתי בקשר לאיבחון והבנתי שאין הרבה רופאים עם ההתמחות הזו ורובם במרכז הארץ אין לי בעיה עם המחיר יש לי בעיה הנסיעה במיוחד מאז שהתפרצה הקורונה הבקשה שלי אלכם היא כל עיצה שאתם יכולים לתת לי להתמודד עם המצב ( מ-30/06 בערב אני לא יודע מה לעשות עם עצמי ) המלצות לפסיכיאטרים טובים בתחום (לא משנה המחיר ) בבקשה לתת תשובות קצרות כי קשה לי להתמודד עם כל המצב ושאני מנסה לקרוא על הנוסא אני נכנס ללחץ תודה מראש

schlomitsmile

Member
מנהל
שלום אלי

ביקשת עצות איך "להתמודד עם המצב"- אבל מה בעצם המצב?

האם אתה עובד? לומד?
מגורים- בדירה משלך? עם משפחה (ילדים)? עם ההורים? אחר?
האם בסה"כ אתה מרוצה מחייך?
יש קושי או קשיים שמעיקים במיוחד?
&nbsp
לגבי אנשי אבחון וטיפול- למיטב ידיעתי, במרפאת קשת בתל-השומר
אפשר לקבל לפחות חלק מהשרות בשיחת וידאו (ללא הגעה פיזית).
אולי שווה לך לבדוק
https://shikum.sheba.co.il/שיקום_מרפאת_קשת_ראשי
&nbsp

eli1024

New member
תודה אני אבדוק את המרפאה .

כל החיים היה לי בעיות חברתיות ועוד הרבה בעיות אחרות שאני לא מרגיש בנוח לדבר עלהם פה אני נוטל בפרוזק כבר 8 וחצי שנים (נסיתי עוד טרופות ) בחמש וחצי שנים האחרונות אני רוב הזמן סגור בבית עד לפני חצי שנה שתיתי המון אלכוהול מאז שהפסקתי זכרונות חוזרים לי ואני מבין שהיה לי הרבה יותר בעיות ממה שחשבתי אני לא יודע מה כדיי לי לעשות הלאה לעשות איבחון ? או שאין צורך כי רוב הסיכוי שאני על הספקטרום לא יודע הרבה על הנוסא וכל פעם שמנסה לקרוא הסבר קליני הכל מיני אתרים וכל שורה מזכירה לי את החיים שלי לא יודע איך להתמודד עם הזכרונות האלה

למעלה