שלום, צריך עזרה...

• פותח הנושא FineX
  • פורסם בתאריך

FineX

New member
שלום, צריך עזרה...

אני נוסע ל la plgne 2001 בפברואר ואני צריך שתעזרו לי בכמה דברים. יש לי התלבטות אם לקחת טיסה לציריך ומשם לקחת רכבת או אוטובוס, או לנחות בג´נבה שהיא הרבה יותר קרובה לאתר אבל הטיסה יותר יקרה. הדבר השני הוא האם יש מלון באזור (לא קלאב מד) שגם מספק שיעורי סקי דרך הקלאב מד. כי לפי מה שהבנתי כל המורים באים דרך הקלאב מד אז רציתי לדעת איך אני נרשם לשיעורי סקי דרך המלון שאליו אני יילך (לא קלאב מד). תודה. דורון נ.ב. אודה מאוד אם מישהו עשה כבר השוואת מחירים בקשר לשאלה הראשונה והוא מוכן לפרסם זאת פה.

רוזוב

New member
עד כמה שידוע לי-

בעבר, לפני מספר שנים היו לקלאב מד מדריכים משלו, אבל הם עשו מה שנקרא "OUTSOURCING" בתחום ההדרכה והיום המדריכים של הקלאב מד באים מב"יס לסקי. "Ecole de ski" אם אין לי טעויות באיות. כך שזה ההפך ממה שאמרת - לא כל המדריכים באים מהקלאב מד אלא קלאב מד משכיר מדריכים מהב"יס ע"פ הצרכים שלו. בשורה התחתונה - לא משנה באיזה מלון תהיה תמיד אפשר להצטרף לקבוצות הדרכה או לקחת שיעורים פרטיים. טל.

Loppy

New member
----->

טוב, קודם כל, רק שתדע שזה אתר פשוט מעולה! מכל הבחינות! בכל מקרה, אם אתה גם מחפש מלונות (וגם קצת מידע...) יש לך כאן כל מיני אפשרויות.

ש.פ.ד

New member
אתה נוסע ומתכנן "לתפור" חבילת סקי

לבד? לא שזו דרך גרועה... בכל מקרה: א. אם אתה נוסע עם אדם נוסף אחד לפחות, אני אישית ממליץ לשכור רכב ולהגיע לאתר בנהיגה! שכירת רכב עולה כ- 300$ לשבוע למכונית קטנה (המחיר עולה לרכבים גדולים יותר, אבל אז העלות מתחלקת בד"כ בין יותר אנשים). ועלות ההגעה בשילוב של רכבת + אוטובוס, מכל מקום, לא נמוכה משמעותית, ולארבעה אנשים ומעלה - גבוהה יותר! עם מכונית אתה גם נהנה מגמישות רבה יותר ויכול לטייל להנהתך בדרך אל ומהאתר (העיר Annecy ראויה לביקור, וכן גם העיירה Albertville). הכנס לאתר האינטרנט של אתר הסקי ודרכו בדוק את אפשרויות הלינה במקום. צור קשר עם משרד התיירות של האתר (בטלפון או ב- Mail) ושאל לגבי אפשרויות בתקציב שתגדיר. הם יעשו הכל כדי לסייע לך! לגבי שעורי סקי: אלו מתבצעים דרך ה- ESF (שמספקים מדריכים גם למועדונים למיניהם). אפשר להצטרף לימי הדרכה מלאים, או לחצאי ימים בבוקר או אחה"צ. המלצתי שלי היא לשלם תמורת שעורי בוקר בלבד, ולגלוש אחה"צ עם חברים, שהבאת אתך, או שמצאת באתר. לגבי המחירים, הנה. אתה גם צריך לשלם תמורת Ski Pass ושכירת ציוד סקי. לגבי הציוד, כדאי לחטט באתר האינטרנט של אתר הסקי ולצור קשר עם חנות ולהזמין ציוד מראש. כך אתה יכול לחסוך כ- 15% ממחיר השכירות. שכחתי משהו? דרך אגב, אם אתה לא רוכש "חבילת סקי" ולא יודע בדיוק מתי תסע, למה דווקא La Plagne? יש אתרים טובים יותר!

ShAkaTArShA

New member
הייי!!

גם אני הייתי בלא פלנאג 2100 שנה שעברה! היה סוף הדרך בקשר לשאלות שלך אין לי ממש תשובה כי דוד שלי טיפל בכל הקטע של השיעורים

FineX

New member
אז ככה

תודה רבה על התשובות, הם מאוד עזרו לנו. החלטנו שנשכיר אותו בג´נבה וניסע לאתר. עכשיו בקשר לתגובה של ש.פ.ד, אנחנו נוסעים ללא פלאנג בגלל שחברים שלנו כבר הזמינו שם מקום (במלון הגדול מעל הקלאב מד 2100). עכשיו עוד שאלה יש לי: אנחנו שישה אנשים ואנחנו מחפשים דירה באזור Aime La-Plagne, באזור של המלון שהחברים שלנו יהיו בו. אז אם אתם יודעים אולי על איזה מקום שם תרשמו בבקשה. גם אתר עם מקומות לינה באזור מאוד יעזור. תודה.

למעלה