שלום צריך עזרה!

שלום צריך עזרה!

שלום קוראים לי עידו ויש לי בעיה כבר הרבה זמן שאני רוצה להיפתר ממנה. היא לא בעיה רצינית אך היא יכול להיות רצינית אם אני לא אטפל בה. הבעיה היא שיש לי בשתי הרגליים שלי בבהונות כזה מין איזור קשה, עור מת קשה כזה... עכשיו אני כבר הרבהנ זמן רוצה להיפתר מזה ואני לא יודע מה לעשות, שאלתי את הרופא עור והוא אמר לי שזה קשור לקוסמטיקה אז אמא שלי נתנה לי קצת מן החומרים שלה ואני שמתי קצת אבל אני מרגיש שזה בכלל לא עוזר. אני יודע שיש גם סכין שמקלפת אבל ניסיתי את זה וזה חזר תוך מספר ימים. האם יש פיתרון סופי לבעיה הזו שהיא לא תחזור תוך כמה ימים?? יש חומר מיוחד?? שלא תחשבו שזה כזה רציני , זה לא, אבל אני ראיתי שיש לאמא שלי כבר כזה בכל הרגליים אני לא רוצה שיהיה לי גם ככה, אז האם יש טיפול מיוחד? חומר מיוחד?. שלכם באהבה, עידו טסלר

dr_yaniv

New member
עור עבה בכפות רגליים

פנה לפדיקור מרח קרם לכף רגל כמו CALMURID בברכה ד"ר יניב

היי ד"ר יניב!

תודה רבה על העזרה. ועוד כמה שאלות קטנטנות: איפה אני קונה את החומר CALMURID?? ומתי למרוח על הרגל, לפני השינה? ואיזו כמות למרוח?? והאם אני מורח לאחר הורדת העור המת, או על העור המת?? שלך באהבה, עידו טסלר

dr_yaniv

New member
עור עבה בכף הרגל

1 בבית מרקחת זול יותר במרשם רופא עור 2 לאחר רחצה ולפני שינה 3 לא עקרוני בברכה ד"ר יניב

למעלה