שלום צריכה את עזרתכם דחוף!

snowhite3101

New member
שלום צריכה את עזרתכם דחוף!

שלום, אני חדשה בפורום ואני צריכה דחוף ייעוץ לגבי בעיה שיש לי עם מישהו. אז ככה אני אתחיל לספר- אני בת 21 לומדת לפסיכומטרי עשיתי קורס של 3 חודשים במכון לפסיכומטרי, מהרגע הראשון שנכנסתי לקורס ידעתי שזה שזה- התאהבתי לדמרי במורה שלי! הוא חכם, אינטליגנט, נראה טוב פשוט מושלם מבחינתי. כל הקורס חיכיתי לסופו כדי לספר לו מה אני מרגישה, ובזמן הקורס הראיתי לו פעם לפעם סימנים קטנים ורמזים קטנים והוא לא הובך ושיתף פעולה, היינו מדברים המון בינינו הבעיה התחילה שבוע שעבר כשנגמר הקורס- כל השבוע האחרון הייתי עצבנית ולחוצה, נתקפתי מצבי רוח ולא בכוונה פשוט הוצאתי אותם עליו ואני אפילו לא יודעת למה...אמרתי לו דברים שאני בכלל לא חושבת והוא היה מפתע ממני במהלך הקורס הוא חזר והדגיש כמה הוא רוצה להיות איתי בקשר גם אחרי הקורס ואני כמו מפגרת הרסתי הכל וכל פעם שאני מנסה להתקשר אליו הוא מסנן אותי ואני בסה"כ רוצה להתנצל....אני ממש רוצה אותו מה לעשות?

Cobe Anan

New member
קודם כל, תעמדי במקומו.

היית סומכת על עצמך שלא תתפרצי עליו שוב? הרי לחץ נפשי הוא לא תירוץ- ברוכה הבאה לריל לייף- הלחץ רק מתחיל. כמה הקשר שלכם חשוב לך באמת, אם את מרשה לעצמך לאבד שליטה ככה? אז אם בכל זאת נראה לך שחבל, שמה שיש ביניכם יכול להתפתח, תתנצלי. תתרפסי. תראי לו כמה את באמת מצטערת. להגיד זה לא חכמה. תקווי שהוא יסכים לקבל אותך בחזרה. (כן אני יודע שלא עניתי לך על השאלה. התשובה חייבת לבוא ממך.)

snowhite3101

New member
אני אשתדל...

אני ממש רוצה אותו לא אמרתי לא את זה בפרוש- לא באמת היה משהו... הוא לא יכול לקבל אותי אם הוא לא באמת היה שלי...אתה מבין? זה בעיה אם אני אצליח ליצור איתו קשר והוא ירצה אותי כמו שאני אותו הדברים ילכו יותר חלק ואני לא אוציא את העצבים שלי עליו אני רוצה מאוד להתנצל אבל הוא לא עונה לי לשכוח ממנו?

האמת? מצטער אבל אני איתו

הוא לא צריך להיות השק אגרוף שלך (אלא אם כן היית במחזור, אז ניתן לך התענוג). בקיצור, אני במקומו לא הייתי נכנס לזה.

מזדהה איתך 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיאוווווווווווו אני בדיוווק כמוךךךךך..... גמני כמוך מוציאה תעצבים שלי על הבנאדם הכי חשוב לי...רק שאני הצלחתי את זה בזמן קראי ת'דבר הראשון שכתבתי פה.. תצילי את זה עכשיו..תתקשרי תתנצלי.. אם הוא מסנן אותך תלכי אליו אפילוו לא מעניין אותיי העיקר תגידי לו שהכל מאהבה ושבאמת את מתנצלת ושאת מאוד רוצה קשר איתו..ובאמת תנסי לשלוט בעצמך בפעם הבאה... יוו למה אנחנו עושות את זה למה?!!??!?!??!?

snowhite3101

New member
סוף סוף מישהי שמבינה אותי...

אני לא יודעת למה עשיתי את זה באמת שלא הרגשתי כל כך מפגרת אח"כ ומתוסכלת אולי אני צריכה סדנא לעצבים...?

ראסמי!! אני איתך..!!

לא סדנה לעצבים ולא שומדבר...רק תחשבי לפני שאת מוציאה משהו מהפה.. הרי את אוהבת אותו..אז תוציאי תעצבים על מישהו אחר..!! לא עליו..

snowhite3101

New member
האמת שנשארו לי כמה אופציות

לשלוח לו מייל- שהאמת לא נראה לי נכון לעשות להתקשר אליו מחסום- אבל אז אני מפחדת שהוא יירד ממני בכלל אחרי זה... או לשכוח ממנו- מה שקשה כרגע לעשות

ChilD SouL

New member
רוב המדריכים שיצא לי להכיר...

בקורס - היו שווים. מעניין אם זו מגמה כלשהי.

ChilD SouL

New member
בין היתר ../images/Emo6.gif

או שסתם לוודא אם זה רק במכון בו אני לומדת יש מדריכים שווים או גם בשאר המכונים.

למעלה