שלום צריכה את עזרתכם דחוף!

keren888

New member
תהיי כנה איתו..

לדעתי.. תלכי אליו ותספרי לו מה שאת רשמת כאן בפורום.. תשפכי את הלב שלך! ונראה מה יהיה... יש מצב שהוא יעיף אותך ויגיד לך שאת התקפי הזעם שלך תוציאי במקום אחר!! וישמצב שהוא יבין ויראה שאת מודעת לטעות שלך ויקבל את זה בתנאי שתשלטי בעצמך..(שזה היתרון של מודעת!)

snowhite3101

New member
אני לא חושבת שאני כזאת אמיצה

כדי לעשות דבר כזה.... להגיד זה דבר אחד ולעשות זה דבר אחר הוא כבר גם ככה נראה לי חושב שאני מטורפת אחרי ההתנהגות שלי אז

keren888

New member
???

אם את לא חושבת שאת כזאת אמיצה.. אז תסבלי בשקט!!סליחה על התקיפות אבל אין לי מה להגיד לך!

מה פתאום...

למה שתסבול בשקט?! אפשר להבין אותה! אין לה את האומץ והיא פשוט ל-א יכולה אחרי שעשתה מה שעשתה.... וזה מובן ביותר! להתחיל איתו היה לה אומץ ולזה אין לה אומץ כי כאן היא יודעת שהיא עשתה דבר לא בסדר.. האשמה תלויה רק בה! ולכן הייתי מציע, שתעשי את זה בדרכים אחרות, שאת חושבת שכן תוכלי לעמוד בהם.... וזה רק את יודעת... צריכה רעיונות?! נראה שתסתדרי עם זה מצויין... הא?

keren888

New member
go for it!!!

אל תוותרי!!! תחשבי הלאה.. תגידי לעצמך אם אני אהיה אמיצה יתכן ותצליחי לחזור אליו!! אז את יכולה לקחת את הסיכון ותהיי מאושרת.. או שלמרות האומץ הוא עדין לא ירצה.. ופה אין לך מה להפסיד הרי בין כו חשבת לרדת ממנו.. רק שכאן את יודעת ברור מהי דעתו למרות הכל.. זה עדיף מאשר לנסות לשכוח ממנו ולחיות בשאלה שאם היית עושה אחרת ..או היתכן שהיה לי סיכוי? לכי על זה אחותי אנחנו איתך! את לא לבד!!!!

ודאי!

רק רווח יצא לך מזה.. את תראי! אם הוא ירצה.. מה טוב, הרי לזה את מייחלת ומצפה.. ואם הוא לא יהיה מעוניין, תהיי בטוחה שעשית את שלך.. ולא יהיו לך חששות וספקות שיאכלו אותך!... מבינה?...

snowhite3101

New member
טוב אני אנסה את מזלי../images/Emo51.gif

באמת תודה עזרתם לי מאוד

snowhite3101

New member
תודה רבה על כל התגובות והמאמצים

לעזור לי אני אלך על זה ויהי מה!!!

למעלה