שלום - צריכה את עזרתכם

• פותח הנושא Lim3
  • פורסם בתאריך

Lim3

New member
שלום - צריכה את עזרתכם

אני מחפשת מקום בארץ שבו , קבוצת יוגיסטים מארה"ב- טבעונים/צמחונים, האוכלים אוכל אורגני בלבד, יוכלו לשהות בביקורם בארץ, וכמובן יוכלו לעשות יוגה כאוות נפשם... אם תוכלו להפנות אותי למקומות מומלצים - אודה. לימור

יוגי בר

New member
מקום למחשבה

היי לימור אז ככה: מעבר למקומות המקובלים כמו אמירים ושות' המקום האידאלי לקבוצה כזו יכול להיות במנזר שני אתרים מומלצים ומדהימים לטרון ואבו גוש פרטים? את צריכה לפנות אישית לכל מקום ולארגן שהייה כזו. בברכה ואהבה יוגי בר

אוליייי

אין לי מושג בדיוק מה התנאים שם.. בבתי האירוח של קהילת העברים בדימונה. הם טבעוניים.

Lim3

New member
תודה שהקדשתם מחשבה. במנזר?

אני אישית לא הייתי מתנגדת אבל שכחתי לציין שלפחות המדריך האחראי ואשתו הם שומרי מסורת מאד. לא נראים ככה - כי לא לבושים כמו האורתודוקסים ובכלל בניו יורק זה טיפה שונה, ממה שראיתי אבל אני לא בטוחה לגבי המנזר. לגבי דימונה - איך אפשר ליצור קשר? מה לרשום בגוגל? קהילת העברים? תודה בכל אופן. אם תשמעו על עוד משהו או יצוץ משהו - אשמח לשמוע - תודה. לימור

יוגי בר

New member
במנזר או במדבר

היי לימור אז ככה: זה ממש לא צריך להיות לך מוזר אלו היו תמיד מקומות אידאליים להתבודדויות. ומי שרצה איכשהו נעלם לו למקום כזה. ונתקי את עצמך מהקטע של הדת. את בסך הכל באה להיות עם עצמך ולאכול אוכל טבעוני אורגני כדת וכדין הטבעונים. ולשמור מסורת? תתפלאי. אני בטוח שלא רק שהם לא יפריעו להם לשמור על המסורת אלא יעזרו להם בכל דרך. אבל...הנה מקומות נוספים. במדבר: נסי את כיוון מצפה רמון. בערבה: נסי את הקיבוצים או המושבים שם י"ם נסי את קיבוץ הראל (הם מתמחים בזה) בצפון נסי את פוריה.... בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה