שלום-צריכה את עזרתכם....

e c 1

New member
שלום-צריכה את עזרתכם....

שלום לכולם. שנה שעברה יצאתי לפולין,את כל המסע ואני והחברים שלי הסרטנו כל החומר המצולם היה אצל המורה שלנו והיא טענה שהוא הלך לאיבוד. עכשיו,אחרי שנה,שכבר סיימתי ללמוד,המורה מצאה את כללל הקלטות.. אני וכל שאר המשלחת רוצים לערוך את הסרט וכל זה.... להוסיף שירים ברקע וכו'. הקטע הוא שאני כמעט לא זוכרת איזה שירם קשורים.... חוץ מהשיר של שרית חדד-לראות את הכאב וכמובן את "התקוה"!!!. יש הצעות לשירים..???

e c 1

New member
../images/Emo208.gif

קפיץ קפיץ

Eti No Name

New member
הנה כמה - ../images/Emo14.gif

יהודה פוליקר - פרח / אפר ועפר שרית חדד - כשהלב בוכה לכל איש יש שם [מתאים מאוד לאושויץ] שער הרחמים [של מאיר בנאי לא?] ואם את מחפשת עוד תגידי.. יש לי דיסק עם כל השירים שאנחנו שמענו בטקסים בפולין.

e c 1

New member
תודההההההה

אני צריכה עוד. כמה שיותר יותר טובב

Eti No Name

New member
יש לי 2 שירים ../images/Emo14.gif

שאני לא חושבת שממש מכירים אותם.. הראשון זה Last Night , שזה מספר על ילד שחלם שהוא בגן עדן עם 6 מליון הנשמות.. ממש ממש יפה. ועוד אחד שזה "סדר וורשה" [באנגלית], מספר על מוישל'ה קטן בגטו וורשה, ששואל את אבא שלו מה נשתנה, והוא שואל אם יהיה יהודי שיגיד "מה נשתנה?", ואבא שלו אומר לו "אני לא יודע אם אתה תהיה חי, אבל אני יודע שתמיד יהיה מושי'לה שיגיד מה נשתנה" "כי בשם קודשך נשבעת לו.. שלא יכבה נרו לעולם ועד." אבל השירים האלה לא מתאימים לסרט.. בעז"ה מחר אני אשב עם הדיסק ואעלה לך כמה שירים שיתאימו לך.

e c 1

New member
סבבה תודה

דווקא אני חושבת שמוישלה כן יתאים אני זוכרת את השיר מהמסע שלי.. איך קוריאם לשיר? מחר תעלי עוד שירים. ואם את יכולה שלחי לי למייל שירים מתאימים..כי אין לי מאיפה להשיג.. המייל שלי- [email protected] תודה

ואו עשית לי חשק לראו תאת הסרט שאני

וחברה צילמנו וערכנו אממ יש את אפר ועפר דמעות של מלאכים וואי לא זוכרת מה שמנו בסרט שלנו ואין לי כרגע איך לראות אותו אני יראה מחר ויגיד לך..

אחרי שהסרט יהיה מוכן

את יותר ממוזמנת להעלות אותו גם בפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד". בהצלחה!

למעלה