שלום.. צריכה את עזרתכם :)

שלום.. צריכה את עזרתכם :)

מינו אותי לעשות את הלוח בשכבה לקראת המסע לפולין (נצא בספטמבר הקרוב) אין לי מושג מאיפה להתחיל מה לעשות איך לעצב.. מי מו מה.. אשמח לרעיונות שלכם!! תודה רבה

הכוונה

למין לוח גדול שתלוי בשכבה שלנו .. שהוא אמור להיות על המסע לפולין .. לקראת המסע לפולין .

keds

New member
כמה רעיונות:

1. לשים ציטוטים משירים. 2.לתלות את סמל המשלחת בגדול. 3.כמה טיפים לנסיעה. 4.הסברים על המקומות.

דבר ראשון תודה רבה על התגובה :)

דבר שני .. מאיפה אני משיגה את כל החומר ? אין לי באמת מושג על כלום רק שבוע הבא יש לנו מפגש ראשון

keds

New member
אמ..

בקשר לסמל המשלחת את מדברת עם המורים שנוסעים למשלחת. בנוגע לשירים- היה שרשור שירים בפורום של שואה וזיכרון, בתפוז. (אני יכולה גם להביא לך שירים.. -את השמות של השירים ואז תלכי בשירונט ותסתכלי איזה ציטוטים מתאימים לך). על המקומות- את מבררת לאן אתם נוסעים ולוקחת את השמות של המקומות ומוצאת באינטרנט, בספרים, דרך המורים, המדריכים..

N B I

New member
הו הו הו!

צטטי את השיר/פואמה/מה שזה לא יהיה של אבנר טרינין (מקווה שזכרתי נכון) שנקראת "בחזרה לאושוויץ" מאוד מאוד מתאים לפי דעתי, השיר הזה מאוד הזכיר לי את המסע אחרי שחזרנו אולי זה גם עובד הםוך

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifיש בטאגליינס

המון קישורים עם שירים וקטעים אולי כדאי לשים גם את הלו"ז של המסע, אם יש כבר כזה ותמונות משם -אפשר גם..

תודה רבה לכם :)

וחשבתי אולי לשים למה כן ליסוע? למה לא ליסוע? כי אנחנו עדין בשלב ההכנות ויש עוד כאלה שמתלבטים מה אתם אומרים מתאים? אגב אנחנו יוצאים 90 ילדים מתוך 120 המשלחת הכי גדולה שתצא מהבית ספר

keds

New member
אולי במקום למה כןן ולמה לא..

אם יש לך קשר עם בוגרי בית הספר, כאלו שיצאו למסע את יכולה לשאול אותם האם כדאי לצאת, המלצות, וכל מיני דברים מהם.. זה לא חייב רק מהבוגרים זה יכול להיות גם ממורים שליוו את המשלחות שיצאו מהבית הספר שלך במהלך השנים..

למעלה