שלום צריכה להתייעץ בקשר לעיצוב החדר

שלום צריכה להתייעץ בקשר לעיצוב החדר

אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. אז תראו יש לי בחדר ארון די גדול והוא בצבע חום ממש ממש מכוער ומכער את החדר . יש לי גם ספריה גם גדולה של 2 חלקים אחת עם שולחן כתיבה ומעליה כמה מדפים של ספרים וחת רק מדפים של ספרים והם צמודות אחת לשניה ואת העזרה שלכם אני צריכה פה... מה אני יכולה לעשות עם הארון?? חשבתי לצבוע אותו בצבבע שמנת(החדר שלי צבוע באפרסק והוילון שלי בצבע חרדל) זה יתאים<? אם כן איך אני עושה את זה כי בארון עצמו יש שקעים כאלה כאילו זה חלק מהארון זה מן פסים כאלה שקועים קצת ואני רוצה לצבוע שם בצבע אחר לא רק שמנת מה אתם אומרים?? ועוד משהו בקשר לספריה מה אפשר לעשות איתה ?? אמא שלי הציעה לי לא לעשות איתה כלום לא לצבוע כי אז יהיו יותר מידי צבעים בחדר אבל מה הדעה שלכם כי אני לא חושבת שיש יותר מידי צבעים רק הקיר בצבע אפרסק והוילון חרדל חוץ מזה אין לי שום דבר צבעוני משמועתי בחדר תודה למי שהיה לו כוח לקרוא את זה

ki68

New member
../images/Emo91.gif

לדעתי צבע השמנת יתאים ואת הפסים השקועים את יכולה לצבוע בצבע אקריל עם מכחול בעובי מתאים ואת הצבע האקריל את יכולה למצוא בכל חנות שמוכרת חומרים לעבודות יד אני ממליצה לך לצבוע את הפסים השקועים בצבע אפרסק כמו בקיר.לגבי הספריה לא אמרת באיזה צבע היא????אבל תמיד תוכלי לעצב אותה על ידי אביזרי נוי כמו מלאכים ופרפרים וכושיתנו חיים לחדר.בהצלחה

למעלה