שלום, צריכה עזרה אם אפשר..

G r e e n y

New member
שלום, צריכה עזרה אם אפשר..

אני והחבר שלי רצינו לצאת בפסח למיני נופשון.. רק שנינו.. נכנסתי לאתר מלונות ונעשה לי שחור בעיניים מהמחירים.. אנחנו לא סגורים על מקום מסויים, אבל מה שברור שהתקציב שלנו מוגבל ולא נוכל להרשות לעצמנו מלון 5 כוכבים. אילו עוד אופציות יש לכם להציע לזוג שלא עולות יותר מדי? כמו כן אילו הצעות יש לכם לנופש?.. לאן בארץ כדאי לנסוע חוץ מאילת או טבריה? אני מתכוונת למקום שיש בו איזושהי אטרקציה מעניינת, אך לא יקרה מדי, ושאפשר להסתדר בו בלי מכונית.. אני אשמח מאוד לקבל עצות והצעות! תודה מראש לכולכם!

שמר2

New member
אין מציאות

מלבד מלונות שאיך שהוא לא מתחברים לפסח, וגם אז לא בליל הסדר. בת"א אפשר להשיג בחול המועד מלונות ממש לא רעים כמו מלודי, במחירים של 650 ש"ח לשני לילות לזוג. זה מחיר יותר נמוך מהרבה סופי שבוע. בענייני מלונות בארץ, אין הפתעות ומציאות נסתרות בפסח. בנהריה, אשקלון, נתניה, ים המלח, טבריה וצפת, לא תשיגו שום דבר בכלל, או רק מקומות שמוכרים את החדרים האחרונים במחירים גבוהים מאוד.

aviro

New member
באתר צימרים את מחפשת מלון?

למה שלא תלכו על צימר טוב?

drtrip

New member
ממליצה על...

מלון אטאפ בגליל שייך לרשת מרקיור, מחיריםטובים ולא יקרים. מקום מאוד נחמד. קשה להסתדר בלי רכב. מסביב אטרקציות נהדרות כמו טיולי גיפים, רפטינג ועוד...

שני מלונות מתחדשים ומלונית!

שני מלונות מתחדשים בגליל: אסיינדה ביער במעלות- נפתח אתמול על חורבותיו של האסיינדה הקודם, עשה אפגרייד ומחיריו נוחים. קרלטון נהריה - נקנה ע"י שני משקיעים - עושה אפגרייד ומוכר היום במחירים נוחים. ומלונית מאד מומלצת - אלוטבע בכפר הילדים ע"י כרמיאל - 052-4237532

kerenba310

New member
קיבוץ שמרת

אני ממליצה לך עם ארוח כפרי שומרת. מקום ממש נחמד. חזרנו משם ביום שבת האחרונה. הופתענו לגלות כמה קרוב המקום לכל דבר: 5 דקות מעכו, 7 דקות מנהריה, 15 דקות מראש הנקרה. בקיצור, מומלץ בחום. המקום מסודר ונקי ויש מה לראות באזור. והמחירים זולים (את יכולה להזמין שובר מתפוז). בהצלחה בחיפושים ותהנו בנופש...

למעלה